Quantcast

Dėl užmojo sureguliuoti sodininkų veiklą pasipylė nauji pasiūlymai

Grįžti į straipsnį

Panevėžietė

Panevėžietė  portretas
Pritariu,100 procentų, kad reikia tokio įstatymo.Turi būti tvarka. O,jeigu žmogus nori laikyti gyvūnus,ar užsiimti verslu ir nesugebantis ramiai elgtis, tai ko jis veržiasi į sodų Bendrijas? Tegul perka sodybas, ir galės triukšmauti,o ir kiaules auginti, ar ką tik nori.Sodų bendrijos turi būti ramybės, o ne verslo vieta.Sodų paskirtis ir yra - žmogui gyvenančiam mieste.O dabar kas darosi soduose baisu!Per statybas: suardyti keliai,išvartytos tvoros( atėjusi į sodą radau,kampinis mano sklypas).O,kaltų nėra. O,dēl kiaulių ; keturvietyje namelyje kaimynas pradėjo auginti kiaules, o prie pat tvoros dar vištas.Ar tai normalu!Vaikai buvo maži,nebuvo kuo kvėpuoti...

tai

tai portretas
ką drausti lengviau nei bent esamus teises aktus priversti veikti? blyn, kikimarų mąstymas, kada bus keliai perimti? kodęl iki šiol "sodininkų" bendrijos kuriose pastoviai gyvena žmonės negyvenvietės ir kodėl netaikoma ES infrastruktūros politika? lauko tualetus uždrausti ir pas jus ateiti? jei jau "fizinis asmuo" nenori stoti į bendriją--priežastys paprastos nenori būti kolūkio auką. kokie mokesčiai ir kokia bendro turto objektų eksploatacija elektra-atiduota, keliai? kai su jais ?ar visoms bendrijoms teks bylinėti ar užteks vienos bendrijos teismo praktikos? kiek galima apie tą patį, kai tik rinkimai tai ir prisimena, bendrijos atgyvena-gyvenvietės arba sodybiniai rėžiai, na valaku nepavadinis. Gyvenantiems tokios pat teisės kaip ir kitiems ir baikite tą cirką, nebent pačios inicijuotojos iš sodininkų baudžiauninkų suneštų mokesčių dar ir čia lesa, košmaras .bendrijas prijungti prie gyvenviečių ir amen-cirkas su klounais išvažiavo ir ačiū dievui.

dar vienam draudimui , pablūdote ?

dar vienam draudimui  , pablūdote ?  portretas
kur parašyta , kad negalima laikyti šuns ? :) Laikykite , bet kodėl aš turiu klausytis rytą vakarą jo NUOLTINIO skalijimo ? Prižiūrėkite savo gyvūnus . Deginate šakas , o dūmai virsta į MANO namą ....klausote muzikos taip garsiai , kad girdi visi aplinkui , tik gal skiriasi mūsų muzikiniai skoniai , kodėl turiu klausytis ? Ir t.t. Aš esu, tas trečiasis , kuris turi sklypą bendrijoje ir kuris nori elementarios pagarbos MANO teisėms . Gyvenkite taip , kad netrukdytumėte kaimynams , jūsų teisės baigiasi ten , kur prasideda mano teisė . Kas negerai ? Kokius draudimus įskaitėte ? Aš sakyčiau yra plečiamos kitų žmonių teisės . Viskas šaunu . Gerbkime vieni kitus , o siaurapročiams , nesuvokiantiems - reikia ir taisyklių ir draudimų , nes man nusibodo tokiems aiškinti , o jie nežino nieko nei kur gyvena nei kokios galioja vidaus tvarkos taisyklės . Švieskitės nedūsavę apie draudimus .

beda

beda portretas
smegenu trukumas i'statymu leidejams'.

Dar vienas draudimas

Dar vienas draudimas portretas
Ar valdžia, be draudimų žmonėms, negali priimti kitų žmonėms naudingų įstatymų? Ar žmonės privalo būti tik jūsų neadekvačių draudimų aukos? Negalima laikyti šuns - kas čia per pasiūlymas, kai kiekviename sodo sklype yra šuo? Negalima kurenti šakų, negalima naudotis lauko WC, negalima įjungti agregatų.Tai kaip prižiūrėti savo namą? Ar leisti jam ir tvoroms savaime nugriūti? Negalima genėti medžių, negalima praustis atvirame vandens telkinyje. Negalima gaudyti žuvis ežere ir upėje ir t.t. Gal jau vieną kartą apsiraminkite, dar čiū, kad leidžiate kvėpuoti, parazitai, mūsų visų išlaikomi.

Algimantas

Algimantas portretas
Svarbu prideti ir sekmadieniais nenaudoti garsiniu agregatu. Nekelti triuksmo dienos metu. Svarbiausia reikalinga - drausminimo pataisa apleistiems, netvarkomiems sky pans.

Galerijos

Daugiau straipsnių