Quantcast

Dešimtys europarlamentarų ragina įvesti ES sankcijas V. Romanovui

Grįžti į straipsnį

Manau.

Manau. portretas
Netik Kaune pas mera,o Vilniuje sentikiu Naujametinius balius renge uz milijonus euru.Ir ten visa musu,,grietinele,,prabaliavojo indelininku pinigus.O juk sankcijos pabegeliui seniai turejo buti.

buratinas

buratinas portretas
Nusiperst ant jusu sankciju,pinigai jau isskalbti

ALGIS

ALGIS portretas
Sekundės bankas irgi mokėjo dideles palūkanas ,abiejų likimai vienodi , su dabartiniu rusišku bus TAS PAT ...

daugkas

daugkas portretas
uz JY meldziasi,nes vienas is pirmuju banku,kuris mokejo LABAI GERAS palukanas daug,daug meeeeetu!

Barbore

Barbore portretas
Kiek tokiu brudu yra visur ir nieks junebaudzia kazkam atnesa naudos o vargsai kencia uz grotu juos iki gyvos galvos kuo greiciau

ne pirmas ir ne paskutinis,

ne pirmas ir ne paskutinis, portretas
patys ponai musu sutarti daro su tokiais VAGIMIS del pinigu ,ot jis ir pasinaudojo durniais kurie parduoda viska kas sventa zmogui uz nauda sau ,stai tokie ir naudojasi parsidaveliais musu,jis sau padare nauda o jums lietuvai spyga po nosim ,o kiek tokiu turim pilieciu,

praeitis

praeitis  portretas
KESTAI,nusileisk ant zemes ,

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip suprasti, kas darosi mūsų parlamentuose? Lietuvoje mes neturime parlamentinės tradicijos ir istorijos. Šimtmečiais mus valdo rusai. Kai valdė trumpai Smetona, iš Lietuvos Seimo nebuvo nieko įdomaus.Todėl tam, kad suprasti, kas yra parlamentas, geriausia pasižiūrėti, ką istorikai galvoja apie parlamentą su ilgiausia pasaulyje istorija - parlamentą Londone. "Geriausias Didžiojoje Britanijoje istorikas to „nuostabaus mikrokosmoso, Britanijos Bendruomenių rūmų“, buvo Siras Lewis Namieras. Siras Lewis netikėjo idėja, kad politikus traukia abstraktūs dalykai, pavyzdžiui, politinės ideologijos, nekalbant apie nesąmonę apie žmonijos gerovę. Politikai parlamente yra vedami grynai savanaudišku interesu - noro užimti gerą vietą, padėtį ir gauti pirmenybę tarp kitų, ir begalinis žaidimas su frakcijomis ir ryšių formavimas.

Kęstas

Kęstas portretas
Viena iš priežasčių, kodėl šiam žydų emigrantui iš Lenkijos (Sirui Lewis Namierui) patiko Britanijai, yra ta, kad Britanija yra sąžiningesnė už kitas šalis, atvirai prisipažindama apie tą kovą dėl pirmenybės. Ir viena iš priežasčių, kodėl jis buvo taip susidomėjęs parlamentu, buvo tai, kad jis laikė jį puikia „mūšio, valios ir dominavimo“ kabina." Taigi, Kubilius ir Šimonytė meluoja, kad rūpinasi žmonijos gerove. Landsbergiai meluoja, kad jie gina LGBTQ teises. Realiai visi tie žmonės nori tik dominuoti tarp mūsų ir tam rezga sąmokslus su mūsų naiviais žurnalistais. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Palyginkime ,,Žalgirio'' blizgesį,kol švariai išskalbtais rubliais jį ,,rengė'' Romanovas ir dabar.

El

El portretas
O toks buvo garbingas žmogus Kaune, pas merą dalyvaudavo priėmimuose

kaunietis

kaunietis portretas
Banko savininkas pinigus gali plauti tik namuose.

Galerijos

Daugiau straipsnių