Quantcast

Seimas ėmėsi pataisų, kuriomis maždaug šimtu eurų keltų rezidentų atlyginimus

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Lietuvoje neužtenka pinigų normaliam gyvenimui? Kaip anūkėlio Gabrieliaus Landsbergio žmona pralobo Lietuvos valstybės sąskaita? "Prielaidos gimti privataus GabrieliausLandsbergio žmonos verslo ir valstybės įmonės susitarimams Lietuvos valstybės sąskaita atsirado konservatorių valdymo metu, kai energetikos ministru tapęs Tėvynės sąjungos narys Arvydas Sekmokas ėmėsi energetikos sektoriaus pertvarkos ir 2011 metais visą energetikos sektoriaus turtą perdavė valdyti UAB „NT valdos“. Tokių energetikos sektorių aptarnaujančių įmonių A. Sekmokas pristeigė ne vieną. Jose ligi šiol sėkmingai „šildosi“ ne tik A. Landsbergienė, bet ir galimai pats eksministras A. Sekmokas." Štai kodėl turime nuskurdusią Lietuvos valstybę: Landsbergiai naudoja Tėvynės Sąjungą, kaip Tėvynės melžimo aparatą. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kolega

Kolega  portretas
Uz moksla ir savo ir janesniu kolegu jau seniai atidirbome su kaupu Mes . Linkime , jad bent jau jauni kolegos ir koleges nesileistu zeminami ir negyventu uz 830 Eur. (su mokesciais )maitinami valdziazmogiu pazadais apie "sviesu rytoju " ! Statybininkus pasamdykite i ligonines uz 650 Eur . " i rankas " !

kaunas

kaunas portretas
jeigu realiai zinotumete ka kasdien veikia ir kaip kai kurie rezidentai dirba kasdien,pamate ju darba greiciau jiems mazintumete algas nei didintumete.

Kęstas

Kęstas portretas
Kol mes švaistom vos ne milijardą eurų per metus kariuomenės auksiniams šaukštams, protingos valstybės kelia gyventojų gerbūvį. Ką ruošia naujoji Vokietijos vadovybė? Ką tik gauti besiformuojančios naujos Vokietiją valdysiančios koalicijos pasitarimų matmenys. "Naujoji didžioji koalicija padėtų pertvarkyti Europos stabilumo mechanizmą, kuris teikia neatidėliotiną finansinę pagalbą nukentėjusioms euro zonos ekonomikoms, į pilną Europos valiutos fondą (EMF), kuris yra parlamento kontrolėje ir remiamas Europos teisės aktais. Vokietija daugiau prisidėtų prie ES biudžeto.

Kęstas

Kęstas portretas
Būtų suderintas įmonių pelno mokestis (atsisveikinkime su svajone pakartoti Airijos triuką su labai žemais mokesčiais kompanijoms) ir numatytos lėšos, skirtos "ekonominiam stabilizavimui, socialinei konvergencijai ir struktūrinių reformų euro zonoje palaikymui, kuris galėtų būti atspirties taškas būsimam euro zonos investicijų biudžetui"." Euro zonos investicijų biudžeto labai reikia, kad išlaikytume konkurenciją su Kinija, Japonija kitomis didelėmis ekonomikomis. Žodis "NATO" netgi neminimas. Vokietijos biudžetas karui nedidinamas. Branduolinio karo nebus. Kelkit Vytautą Landsbergį, veskit iš tvartelio, reikia vėl rėkti apie pavojų, ir kad rusai puola. Lietuvoje cirkas tęsiasi. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Pirmam

Pirmam portretas
O kam su jais ką daryt? Ligoninę taigi išvaikys, matjopšaičiui pastatų prireikė. Neliks ligoninės, neliks ir gydytojų, nereiks ir atlyginimų nei kelt, nei iš viso mokėt.

...

... portretas
O kaip su jų pasižadėjimu už mokslą atidirbt Lietuvai (MUMS!)?

Daktarė

Daktarė portretas
Ir toliau tyčiojatės iš gydytojų ?!? Kiek liks iš to šimto,kai atskaičiuos mokesčius ?!? Prokurorams,sau - ar tiek pasikėlėte ?!? Pirmyn, gydytojai, į lėktuvus - čia tikrai nieko gero nenusimato !

Idomu kodel kai kam isimtis?

Idomu kodel kai kam isimtis? portretas
O kiek pakelete euru prokuroru atslyginimus?Tik ne simta.O mediku ,skaugytoju kiek kils algos.? Ar mums nebereikia gydytoju? Kiek teko kalbeti su jaunais medikais dauguma kraunasi lagaminus.

Kolegos

Kolegos  portretas
Na , o ka darysite su Kauno klinikines ligonines gydytoju atlyginimais , kurie net( priklausomai nuo specialybes ) zemesni uz rezidentu pajamas ?

Galerijos

Daugiau straipsnių