Vieniems Restoranų dieną – tai galimybė įgyvendinti svajonę turėti savo restoraną, nors ir vienai dienai. Kitiems – proga susikviesti draugus. Tretiems – tiesiog pasidalyti savo mėgstamais patiekalais su aplinkiniais ir sukurti sau ir kitiems šventę.
Vilniečiai tiesiog užgulė šeštadienį atsidariusius vienos dienos restoranus. Ypač daug smalsuolių susibūrė prie Bernardinų sode įsikūrusio „Puri Chačia“ restorano, kur čia pat vietoje pagal specialų šeimyninį receptą buvo kepami chačiapuriai – gruziniška varškės duona.
Gurmaniško, išskirtinio maisto mylėtojai rinkosi galerijoje „Terra Recognita“, kur Vilniaus LIONS moterų klubas pranoko pats save elegantiškais, estetiškais ir, žinoma, be proto gardžiais patiekalais, kurie puikiai derėjo prie subtilios galerijos aplinkos.
Populiarumu tikrai nesiskundė ir kareiviško maisto restorano „ArmyDay“ šeimininkai. Jų ypatingąją grikių košę su pasigardžiavimu kirto net vaikai, kurie paprastai nesižavi šiuo patiekalu.
Kita Restoranų diena vyks rugpjūčio mėnesį.
Naujausi komentarai