Quantcast

Ketvirtadienį kauks sirenos, gyventojai gaus pranešimus ir į mobiliuosius telefonus

  • Teksto dydis:

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos vykdys gyventojų perspėjimo sistemų bandymus, todėl prieš pietus šalyje kauks sirenos, gyventojai gaus ir kitus pranešimus.

„Lapkričio 16 d. (ketvirtadienį) 11.52 val. vyks gyventojų perspėjimo ir informavimo sistemos patikrinimas. Sirenos kauks apie 3 minutes“, – apie sistemų tikrinimą informavo Kauno miesto savivaldybė.

„Informacija bus pateikiama per Lietuvos nacionalinį radiją ir televiziją, regioninius bei vietinius transliuotojus. Taip pat trumpaisiais pranešimais į mobiliuosius telefonus, kuriuose įjungta korinio transliavimo funkcija“, – apie tai, kad gyventojai bus informuojami ir kitais būdais, pridūrė specialistai.

Gyventojai turi pasitikrinti mobiliųjų telefonų nustatymus, ar jie sutikę gauti valstybės pranešimus.

Po patikrinimo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos kviečia užpildyti apklausą. Ją galima rasti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

iš Žaliakalnio

iš Žaliakalnio portretas
Nei sirenų girdėjau, nei telefonas ką pranešė, radijas buvo išjungtas, nes buvau užmiršęs ir kitą laidą kompiuteryje žiūrėjau. Anksčiau sirenos ant Elektronikos pastato tai girdėdavosi

mjo

mjo portretas
nieko negirdejau sms atsijunges tad nieko nezinau

Anonimas

Anonimas portretas
Negasdinkit vyresnio amžiaus žmonių, perspėt reik pirmiau į telefoną, o tik tada leist sirenas.. ir infarktą gali gaut, kai ir taip baisu kas pasaulyje darosi.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių