Quantcast

Svarbu gyventojams: pranešė, kada šalyje kauks sirenos

  • Teksto dydis:

Pirmadienį, kovo 18 d., nuo 10 val. visoje Lietuvoje vyks valstybinio lygio civilinės saugos kompleksinės pratybos, bus tikrinamos gyventojų perspėjimo ir informavimo sistemos – centralizuotos ir vietinio valdymo elektros sirenos.

Primename, kad išgirdę perspėjimo sirenas, gyventojai privalo nedelsdami įsijungti radiją ar televiziją ir išklausyti skelbiamą informaciją.

Visuomenė informuojama per Lietuvos nacionalinį radiją ir televiziją, regioninius bei vietinius transliuotojus, siunčiant trumpuosius pranešimus tiesiogiai į gyventojų mobiliuosius telefonus.

Gyventojų prašoma nusistatyti savo mobiliuosius telefonus perspėjimo pranešimų gavimui. Šios instrukcijos ir detalesnė informacija pateikiama Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie Vidaus reikalų ministerijos tinklalapyje www.vpgt.lt.

Po patikrinimo gyventojai prašomi užpildyti internetinę apklausą: bit.ly/sirenos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai  portretas
Nėra kur pasislėpti, kokia prasmė

onute

onute portretas
Apsurdas nereiks nei sirenu nieko maziau lokite del karo niekas nekariaus patys darote kad karas ivyktu cia paprasciausia o jus darykite kiad jo nebutu sunku ane nes nera protingu politiku

senis

senis portretas
juokingai atrodo isijungi televizorių sirenos kaukia o šite reklamas pleškina ir kol ju nebaigia jokios informacijos ,vot ir insijung.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių