Quantcast

Miesto centre nutūpę flamingai turi svarbią misiją: kviečia išgirsti mažųjų ligoniukų svajones

  • Teksto dydis:

Nepriklausomybės aikštėje, Šv. Mykolo arkangelo (soboro) bažnyčios prieigose pasitinka žavūs flamingai. Jie į Kauno centrą atnešė onkologinėmis ligomis sergančių vaikų svajones, tad kiekvienas gali prisidėti, kad mažieji ligoniukai bent kiek geriau pasijaustų.

„Ar pastebėjote, kad prie pat Šv. arkangelo Mykolo bažnyčios nutūpė daug ryškiai rožinių flamingų? Jie čia ne šiaip sau – tai paramos ir labdaros fondo „Mamų unija“ akcija, kuri kviečia prisidėti prie vėžiu sergančių vaikų norų išsipildymo“, – skelbia miesto savivaldybė.

Flamingus kūrė kauniečiams puikiai pažįstama menininkė Jolanta Šmidtienė, įgyvendinusi ne vietą fantastiškos kalėdinės eglutės idėją. Šį kartą tekstilininkė, pasitelkusi kolegų pagalbą, sukūrė svajones nešančius flamingus, kurie keliaus po visą Lietuvą. Flamingų tikslas – padėti žmonėms išgirsti onkologinėmis ligomis sergančių vaikų svajones ir padėti jas įgyvendinti. Todėl reikėtų neišsigąsti, kai flamingai prabils vaikų balsais, o kaip tik įsiklausyti, ko mažiausiems mūsų piliečiams šiuo metu trūksta ir ko nori jų mažos širdutės.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

„Svajones simbolizuojantys flamingai ne tik juda, tačiau leidžia gyvai išgirsti mažųjų ligoniukų didžiausius troškimus bei istorijas, kurias tenka išgyventi gydymo metu.

Kviečiame nelikti abejingiems ir eidami pro šalį stabtelkite prie šių simbolių ir savo gerumu prisidėkite prie šviesesnės ir džiaugsmingesnės vaikų ateities“, – prisidėti prie vaikų svajonių išsipildymo paragino miesto atstovai.

Flamingų tikslas – padėti žmonėms išgirsti onkologinėmis ligomis sergančių vaikų svajones ir padėti jas įgyvendinti.

Prie soboro svajonių flamingai bus iki rugsėjo 6 dienos. Vėliau keliaus į sostinę. Tiesa, prieš atvykstant į Kauną, žavingi flamingai praeivius kalbino pajūryje.

Šiuo projektu labdaros ir paramos fondas vėžiu sergantiems vaikams „Mamų unija“ vienija visus norinčius ir galinčius padėti.

Kiekvienas gali suteikti vaikų svajonėms sparnus. Tai galima padaryti keliais būdas. Vienas jų – siųsti SMS žinutę numeriu 1344. Taip bus paaukojami 5 eurai vaikų svajonių pildymui. Tačiau norimą sumą „Mamų unijai“ galima paaukoti ir per „Paypal“, „Paysera“ sistemas ar bankiniu pavedimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
labai gaila, bet rugsejo 5 jau ju nebebuvo taip pat ir rugsejo 4, viska sugadino susmirdes paradas

Ieva

Ieva portretas
Labai nesmagu, kad rugsėjo 5 d.atvykus prie Kauno Soboro flamingų jau ir plunksnelių nebelikę...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių