Quantcast

Daugiabučiuose dingo elektra: klaipėdiečiai juokavo, kad pasitaikė proga atitirpinti šaldytuvą

Ketvirtadienį daugelyje Žvejybos uosto rajono daugiabučių dingo elektra. Gyventojai iškart sunerimo, esą kai kurie negavo perspėjimo, kad vyksta gedimo šalinimo darbai, kiti buvo informuoti SMS žinute, kad elektra atsiras tik po kelių valandų.

Klaipėdiečiai dalijosi informacija, kad elektros nėra Kalnupės, Nidos, Minijos, Žalgirio, Rambyno, Darželio, Poilsio, Sulupės gatvėse.

Kai kurie dar popiet, apie 14 val., iš Energijos skirstymo operatoriaus (ESO) gavo žinutę: "Elektros tiekimo sutrikimas užfiksuotas objekte (adresas), Klaipėda. Įprastai gedimus pašaliname per dvi valandas. Ačiū už Jūsų kantrybę!"

O po kelių valandų atėjo žinutė, kad gedimas pašalintas.

Pasak ESO Ryšių su visuomene projektų vadovo Pauliaus Kalmanto, be elektros ketvirtadienį buvo apie 4,6 tūkst. klaipėdiečių.

"Ketvirtadienį 13.51 val. pašalinių asmenų buvo nukasti du aukštos įtampos kabeliai, dėl to įvyko atsijungimas, kuris sukėlė ir trečio kabelio gedimą, šis atjungimas palietė apie 4,6 tūkst. klientų (jie buvo atjungti ilgiau kaip 3 min., kitiems tiekimas atstatytas automatikos pagalba)", – paaiškino P.Kalmantas.

Visi gedimai buvo pašalinti tik po 20 val.

"Iškart dirbo didelės pajėgos, gedimus sutvarkė vakare, 20.12 val. Atsijungimo sutvarkymas užtruko, kol pavyko atlikti perjungimus, nustatyti gedimų vietas ir sutvarkyti, buvo pastatytas ir generatorius, kuris daliai klientų užtikrino elektros energiją remonto metu", – sakė Ryšių su visuomene projektų vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Blogiau,kai sumaišo fazes ir sugadina prietaisus.Taip nutiko Janonio g. Tik apsidraudę butus gavo kompensacijas.Likę- nelaimingas atsitikimas sudeginti šaldytuvai,kompiuteriai ir kt.

Anonimas

Anonimas portretas
Buvo proga gyventojams prasimest kabeli apeinant skaitikli, juokavo gyventojai ;)

yra šalia psihuškė

yra šalia psihuškė portretas
Čigonas akiniuotis BUKIT ATSARGUS, gal tu mentovkiai paskambink, ten daugiau kaip tu baranų
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių