Quantcast

Uostamiestyje palaidi šunys niokoja mašinas

Klaipėdiečių automobiliai kenčia nuo palaidų šunų. Arčiau miesto centro prie daugiabučių namų paliekantys savo mašinas žmonės randa jas apgraužtas, apibraižytas dantimis,  nudrėkstais valstybiniais numeriais ar plastmasinėmis detalėmis.

Šią savaitę Paryžiaus Komunos gatvėje gyvenantis žmogus rado apgadintą savo automobilį. "Ford" markės automobilio bamperis tiesiogine to žodžio prasme buvo apgraužtas.

Šalia mėtėsi plastmasinės nuolaužos, ant automobilio būta įbrėžimų.

Atidžiau apžiūrėjus galima buvo spėti, kad tai – didelio šuns dantų pėdsakai.

Pasirodo, tai ne vienintelis toks atvejis Klaipėdoje. Kiek anksčiau apdraskytą automobilį rado Rumpiškės bei Tilžės gatvėse mašinas palikę klaipėdiečiai.

Internetinėje erdvėje bendraujantys vairuotojai dalijasi patirtimi, tikindami, kad dideli palaidi šunys niokoja automobilius, niršdami ant po variklio dangčiu pasislėpusių kačių.

Kas yra didžiulio, laisvai lakstančio šuns šeimininkas, kol kas policininkai neišsiaiškino.

Klaipėdiečiai netoli Tilžės gatvės žiedinės sankryžos, arčiau parduotuvės "Lidl", yra užfiksavę laisvai lakstantį į vokiečių aviganį panašų šunį.

Policijos pareigūnai priima nukentėjusių asmenų pareiškimus dėl patirtos žalos, bet kaltininko dar nerado.

Vienintelė išeitis – apdrausti savo automobilį kasko, tačiau senesnių mašinų savininkams tai per brangu.

Tokiose situacijose svarbus visų žmonių geranoriškumas. Matydami palaidus šunis, vaikančius kates, kaimynai galėtų pranešti apie tai automobilių savininkams ar gyvūnų globa besiverčiančioms prieglaudoms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jelena

Jelena portretas
Įdomų, kad šuns šeimininkai paprašė pagalbos tik po to, kada klaipedos. dienos redakcija opublikavo šį straipsnį. Kada šeimininkai sužinojo, kad šunį ir šeimininką ieško policijos pareigunai, pradėjo ieškoti savo šunį. Pirmą mašiną Rumpiškės gatveje buvo apgadinta dar prieš savaite. Kodėl tada šeimininkai neprašė pagalbos ir neeškojo savo šunį?

Jelena

Jelena portretas
Klaipėdoje dingo vokiečių aviganis – šeimininkai kreipiasi pagalbos į delfi redakciją 2019-12-20 prašydami padėti surasti dingusį šunį. Klaipėdiečiai teiraujasi gal kas matė vokiečių aviganį, besiblaškantį Vėtrungės rajone, Klaipėdoje. Gal tas aviganis ir abgadyno 3 automobilius Rumpiškės, Tilžės, P. Komunos gatv.?

Išvada

Išvada  portretas
Šaudyt ir nuodyt juos reikia. Kuo mažiau šunų - tuo geriau. Va, kovų lizdus tai drasko valdžia, nors tie mašinų neapgraužia, tik apšika.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių