Quantcast

Kazlų Rūdos meras: ugdymo įstaigų teritorijoje rasta įtartina kuprinė

  • Teksto dydis:

Kazlų Rūdos meras Mantas Varaška savo feisbuko paskyroje pasidalijo įrašu, kuriame teigia, kad ugdymo įstaigose buvo rasta įtartina kuprinė su nežinomu turiniu.

„Tarp „Elmos“ mokyklos ir Sporto centro teritorijų rasta kuprinė su nežinomu turiniu. Teisėsaugos sprendimu, evakuojamas personalas iš abiejų ugdymo įstaigų, mokymo veiklos sustabdytos“, – rašė M. Varaška.

Kazlų Rūdos mero teigimu, buvo įvestas „Skydo“ planas.

„Jis truks tol, kol atvyks spec. žinybos ir įvertins įtartino nešulio turinį. Prašau būti kantriais ir išlaikyti rimtį“, – teigė meras.

Anot jo, padėtis yra valdoma, o vaikų saugumui pavojaus nėra.

Marijampolės apskrities policija „Kauno dienai“ teigė, kad teritorijoje buvo įvestas „Skydo“ planas, tačiau daugiau informacijos pareigūnai kol kas neturi.

Kiek vėliau M. Varaška pranešė, kad operacija „Skydas“ baigta.

„Kuprinėje rasti ne mokymo inventoriaus daiktai: metalinės elektros detalės. Kuprinės turinys bus tiriamas, vertinant, kada ji buvo padėta ir ar tai provokacijos dalis“, – rašė meras.

Kaip buvo pranešta anksčiau, spalio 16 dieną, nakties metu, policijoje gauti trys elektroniniai laiškai, kuriuose buvo teigiama, kad įvairiuose objektuose padėti sprogmenys, kurie esą turėjo sprogti šiandien, 12.12 val.

Iš viso tokie laiškai pasiekė apie 1,5 tūkst. adresatų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
kur ministrės susirūpinimas del žmonių saugumo, kur slėptis jeigu neduok die. pradėtų sproginėjti kuprinės ?tuo labiau kad būsimo prezidento savivaldybėje toki negeri dalykai atsitinka.O gal tai armonikaitės prikviesti aiti nepakeičiami specialistai juokus krečia, pajutę laisvės vėjus.

Anonimas

Anonimas portretas
Ne laikas juokauti. Kai pasaulis eina iš proto, provokacijų gali būti visur.

Tai

Tai portretas
apklauskite kuprine,jei itartina!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių