Quantcast

Knygą išleidęs J. Ohmanas: Ukrainoje karas vyksta, niekas nesibaigę

Grįžti į straipsnį

Rasa

Rasa portretas
Ir kas pagimdo tokius išperas ohmanus

anonimas

anonimas portretas
tas niekšas sulauks savo kokiu niekšu reikia buti kad eit už pinigus žudyti Pagautu Putinas ta niekša ir iškastruotu šlikštyne žudika gavusi nuo grybės žudimo medali

Anonimas

Anonimas portretas
Kas ruošiasi okupuoti jau dalinai okupuotą,žudomą ir draskomą Ukrainą? Kremliuje "įsitvirtinęs" KGB reliktas Deržimorda valdo Rusijos imperiją,kurios teritorijos sienos yra tarptautinės teisės nepripažintos - okupuoja Moldovos,Sakartvelo,Ukrainos teritorinius objektus,šantažuoja (blefuoja) Laisvą pasaulį branduoliniu ginklu.KĄ DARYTI? 1.Būtina teisme įvardinti ir viešinti Kremliaus siaubingus nusikaltimus sovietų okupuotose šalyse,dabar nepriklausomose valstybėse; 2.Dujas Europai tiekti pvz. iš Norvegijos,JAV.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Šalia sėdi pilnametė ar ne? Žiūrėk, kad nebūtų kaip tam žurnalistui, kuris dabar atgailauja Baltarusijoje. Slėpkis, kol nevėlu, bėk į savo Švediją, o tai bus liūdnos Tamstos mišios. Aš esu žemaitis, ne rusas.

ai, kaip nuobodu

ai, kaip nuobodu portretas
kam rūpi tos chacholkos - pigios, kainuoja degtinės stiklinę, nukaliošinamos ir iki 25 metų jau būna senės, vaikai išsigimę, nes sukryžminti su tuo, su kuo nesikryžmina net pigiausios šliundros - su joškėm, moškėm ir taip toliau - tai genetinis šiukšlynas, todėl ir karą žaidžia - gamta juk nespėja visko sutvarkyti...

karo fanatikas

karo fanatikas portretas
Islindo vel kaip Pilypas is kanapiu,te eina i kara, cia gi jo hobis.Svedija nekariauja, tai iesko po pasauli,kur cia pakariavus ir papostringavus.

Tikrai

Tikrai portretas
Ankščiau ar vėliau Ohmanas bus sučiuptas ir Donbaso žmonių pakartas ant šakos už karo nusikaltimus.

va taip

va taip portretas
Eilinis propogandistas. Ukrainoje vyksta pilietinis karas, o jie deklaruojja Rusijos agresija. Ukrainoje savio šaudo į savus , tikrąja ta žodžio prasme, Lugansko ir Donecko srityse žūsta civiliai žmonės, o tokie kaip J. Ohmanas to nemato ir nenori matyti, jis verkis dėl žuvusiu Ukrainos kareivių. Bet tų kareivėlių į Luganską ir Don ecką niekas nekvietė , ten žmonės nori gyventi taip kaip jiems tinka, o ne kaip to norėtų Ukrainos užsieniui parsidavusi valdžia.

Taigi

Taigi portretas
Iš kur prieš keletą metų atsirado šitas "patriotas", propagandistas...

Anonimas

Anonimas portretas
"Ne giminė", bet kaip smagu už tokius Žmogiškumo Patriotus.

Galerijos

Daugiau straipsnių