Quantcast

A. Dulkys atmeta prezidento kritiką: žygūnui, kuris praneša blogas žinias, nėra nupjaunama galva

Grįžti į straipsnį

bronislovas

bronislovas portretas
tas dulkys tikrai turi palikti ministro posta,mes mokam mokam ta psd o kai reikia pas kardiologa tai tave tik pastato i eile ir geriausiu atveju patenki po triju menesiu bliamba sudalvojo dulkis ligonius i eile statyti.o kiek prikure visokiu firmu firmeliu aplink ministerija kurios nieko avsoliuciai neveikia tik kazka tipo konsultuoja o pinigus gauna is musu psd.dulki ar suradai 20 dingusiu vadonu su kazokiais mistiniais apsaugos priemonemis?

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Nesuprantu ar Dulkys durnas , ar iš medžio nukritęs matydamas , kad lietuviai moka du kartus mažiau sveikatos draudimo už ES vidurkį , DURNIAU , O KIEK KARTŲ MAŽESNIUS ATLYGINIMUS UŽDIRBA LIETUVIAI , ŠITO TAI NEMATAI , gaila , kad prezidentas neturi galios atleisti netikusius M I N I S T R U S .

to> Nuomonė

to> Nuomonė portretas
Šiaip tai ,,geras žmogus'' nėra profesija ir galimybė užimti vadovaujančias pareigas ! dirbome tolimoje šiaurėje (tarpinių radioantenų montažas) , tarp čiukčių buvo labai gerų ,,žmonių"' tikrai ! na, bet ministrų postam? manau mane supratote?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Manau, gerb. ministras yra geras žmogus, stengiasi vykdyti savo pareigas, bet gal būt jam tiesiog pritrūksta kompetencijos sveikatos apsaugos srityje?

Rici

Rici portretas
Manau nebus tau ramybės LT,už tavo darbelius.Nieks nepadės.

nulis

nulis portretas
o man patiko ministro atsakymas, net labai. Tai plika tiesa, kad sveikatos apsaugai per mažai skirta. Jis tiesiog įgarsino faktą. O prezidentas padarė rinkiminės rinkodaros reakciją. Tai negarbinga.

Dulkys - nepakaltinamas

Dulkys - nepakaltinamas portretas
psichiatrinė Rokiųkis laukia. Seniai laikas galvą elektršrku padaužyti.

PROTINGOS GALVOS TIKRAI NEKERTA

PROTINGOS GALVOS TIKRAI NEKERTA portretas
Neabejoju, tavo seniai turėtų nulėkti nuo pečių. Šiaip, iš kiaulės galvos bent šaltiena skani išeina. Tavo ir tam netinka. Tik...tokie durniai kai tu labai parankūs landsberginei šutvei.

tiesa

tiesa portretas
kam ta galva piauti jei ji tuscia nes smegenu nerasta

tevas

tevas portretas
dulkiagalvi,tau kaip ir verygai kalejimas uz genocida,,,tik laiko klausimas kada,,,o netrukus...

>>>>>> valdžios prioritetai?

>>>>>> valdžios prioritetai? portretas
o kodel as turiu kompensuoti tau uz tavo vaistus. jau ir taip islaikau patvorinius valstieciu tinginius, kuriu yra 20% tautos ir sedi ant pasalpu? kai pradesi dirbti, o ne ant pasalpu sededamas nelegaliai dirbsi, tada galesime pakalbeti.

taip Dulke -galvos jam nepjauna

taip Dulke -galvos jam nepjauna  portretas
bet ispi......sa per sikna ir paleidzia... kad nunestu ,,gera,,, zinia savo seimininkuj, kad kai jy pagaus jam tas pats nutiks .

Hmz

Hmz portretas
Tokią nesąmonę sugalvoti Dulkio galva per durna. Kas jam pakišo tą mintį ? Ar prezidentas ar šaika ?

Skirtumo nemato?

Skirtumo nemato? portretas
Žygūnui, bet ne piktadariui!

valdžios prioritetai?

valdžios prioritetai? portretas
Skaičiau, kad beveik visose Europos sąjungos šalyse inovatyvūs vaistai kompensuojami visiems sunkiems ligoniams gydyti, o Lietuvoje ligoniai miršta net nuo plaučių fibrozės, jei neturi pinigų nusipirkti inovatyvius vaistus, kurių dėka galėtų gyventi ir būti darbingi. Užtat Lietuvos biudžete pinigų netrūksta naujiems greičio matuokliams keliuose ir gatvėse statyti, ministerijų miestelio ir LRT būstinės Vilniuje statyboms?

karti tiesa

karti tiesa portretas
xaxolai psd nemoka, o eiliu jiem nera...

Taigi

Taigi portretas
Dirbu savivaldoje (savibledoj) tai lygiai tie patys dėsniai. Saldus melas toleruojamas, karti tiesa - ne. Machinatorių valstybė su iškreiptu požiūriu kreivų veidrodžių karalystėje.

na

na portretas
panelės Šimonytės "dovana" Lietuvos žmonėms atvedė už rankos buhalterį Dulkį..ką gali bendro turėti buhalterija ir medicina, įsivaizduoju, kaip kenčia medikai nuo tokio ministro..jis kiekvieną dieną su savo mažąją galva prigalvoja, kaip apkrauti Lietuvos žmones mokęsčiais, jau negana, kad po pusmetį be prosvaisčių patekti pas specialistą ypač kardiologą, nori didesnių mokęsčių, o už ką jei žmonės negauna paslaugų. Buhalterį kur tu ten, ką čia lygini ES, tai palygink ir atlyginimus, kukius ten žmonės gauna, o ne minimumus..kokios ten pensijos...Londėj gyvena draugė, jau pensininkė vqaistai iš vis nemokami, dantis stato nemokamai..pasikavok tu Dulsky tarp sniego su savo reformom...galėsi po sniegu buhalteriauti...kartu su panele Šimonyte...

bigcatwar

bigcatwar portretas
..as nezinau ...Bet gnr Pinoceto reikia...

aisku

aisku portretas
Visada balsavau už Konservatorių partiją-reformų partiją. Vien ką reiškia Dulkio medicinos reforma.

Žygūnas

Žygūnas   portretas
Tačiau kalbant apie sunaikintų vakcinų skaičius, kuriuos yra nurodžiusios pačios ES valstybės-narės, bei lyginant juos su efektyviai panaudotų skiepų skaičiumi, Lietuva yra pirmoje vietoje. Mūsų šalyje nepanaudota 2300463 vakcinos dozių arba kitaip tariant, 49,44 proc. visų bendrai pirktų ir gautų dozių_______P.S. už kiek " eurų maišų " nupirkote , o vėliau išpylėte , padovanojote vakcinų , jei dabar norite kelti PSD įmoką ? Žiauriai esu piktas žygūnas ! Politinės šiukšlės .

jo

jo portretas
sitam fyzdulkinui tik pautus nupjaut, kad debilai nesiveistu...

žygūnui, kuris praneša blogas žinias, nėra nupjaunama galva,

žygūnui, kuris praneša blogas žinias, nėra nupjaunama galva, portretas
jam nupjaunami kiaušai...

Na žinote , tokio ministro - žygūno

Na žinote , tokio ministro - žygūno  portretas
net skirti nebuvo galima ! Ką padarė su sveikatos sistema ! Premjerė konservatorė Šimonytė dar nori būti Prezidente? Fui... niekada nebalsuosiu už tuos kurie Lietuvos ir jos piliečių nekenčia .

Anonimas

Anonimas portretas
ir jis dar drista priestarauti teisingiems Prezidento zodziams. didint sveikatos mokesti mat sugalvojo, kai zmones vos isgyvena ir neturi pinigu net butiniems vaistams. geda sitam dulkiui.

patriotas

patriotas portretas
kaip tie ministeriai atsibode,,kada juos juos i kalejimus sukis...

Anonimas

Anonimas portretas
Niekas su tavimi Sorosinio zydo isgama NESITERLIOS pjaunat tavo durna galvo - susaudysim. Bet ne, Dulkio durna galva neverta kulkos kainos. Pigiau bus ir ekologiska -- PAKARSIM.

Artūriukas

Artūriukas  portretas
Tai gal šitas sūtrauka tegu pasidomi,kiek uždirba normalioje šalyje...ameba kažkoks,kentėti šiuos nuokrušas dar metai liko...

tiesiog nėra ką pridurti,

tiesiog nėra ką pridurti, portretas
kai žemaūgis buhalteris vietoj to, kad skaičiuotų pradeda rodyti iniciatyvą ir ima vadovauti, nėra gerai. Bet kada buhalteris vadovauja sveikatos apsaugai, tai jau tragedija ir kelia pavojų žmonių gyvybėms.

Na jei jau apie vidurkius , tai gal ne tik PSD

Na jei jau apie vidurkius , tai gal ne tik PSD  portretas
Jeigu jau vaikomės ES vidurkių, tai vaikykimės jo visose srityse, nes kalbant apie elektros, dujų kainas, atlyginimų vidurkį, dauguma mokesčių- Lietuva tą vidurkį peržengia. Tai kaip čia gaunasi, vaikysimės vidurkių kurie patogūs?

O gal ministras galėtų informuoti

O gal ministras galėtų informuoti  portretas
kodėl lietuvaičiai turėtų apmokėti ir atvykėlių šeimų PSD . Visai neseniai pasiūlė premjerė konservatorė Šimonytė ? Tų , kurie nei cento neuždirbo į Lietuvos biudžetą ! Klausyti šlykštu ....informatorius ...

Trūksta padorių žodžių ...pone ministre

Trūksta padorių žodžių ...pone ministre  portretas
Gal ministras galėtų informuoti kokiame ES vidurkyje yra Lietuvos piliečių algos ? ____Ministras teigė tiesiog norėjęs informuoti visuomenę, kad sveikatos draudimo įmokų lietuviai moka du kartus mažiau negu ES vidurkis

Beee beeee

Beee beeee portretas
Cia gi pats nuostabiausias ministeris.

Visiška

Visiška portretas
Teisybė,pritariu ministrui,o apie absoliutų idiotą nėra ir ką kalbėti,kvailo žmogėno sapaliojimai, tegul tam savo stiklainiame ir toliau fantazuoja apie "savo gerovės valstybę". Idiotiška jo arogancija rodo ambasadoriaus neskyrimas ir kiti jo jovalai.

Galerijos

Daugiau straipsnių