Quantcast

G. Paluckas siūlys V. Blinkevičiūtei perimti laikiną vadovavimą LSDP

Grįžti į straipsnį

Pagaliau

Pagaliau portretas
Ir taip per ilgai užsibuvo, viską išdrąskė, pasipūtėlis, dar matai, traukiasi nes juo nori pasinaudori, net negali išstenėti, kad neapžiojo ir viską tik sugadino...

Tase

Tase portretas
Jau 2 kadencijas atsedejo europarlamente, laikas grizti i Lietuva? Kosmaras.

vcb

vcb portretas
ji gera ji nori pakelt pensijas

LSDP koncervų klonas

LSDP koncervų klonas portretas
Kaip rodo koncervatoriu pavyzdys laimi tie kurie garsiau rekia,meluoja,rezga intrigas,pila purva ant oponentu.paluckas per mykstas ir per daug inteligentiskas.reikia tokio chamo,kaip ladzbergis.

socdemai puola is vieno krastutinumo y kita

socdemai  puola is  vieno krastutinumo y kita  portretas
Palucka isteske....y jo vieta Blinkeviciuce ---pipiec su kuria vieta jus aplamai mastot socdemai ... tuoj kokiam debiluj saus y durna ,,,kepala,,, austreviciu petuha pasisodint soocdemams vadu.... norint kad partija atsigautu ir zmones jumis patiketu nestatykit socdemu vadu apsidergusiu iki ausu tu senienu ... vieni EP sedejo liberastu partijoj ir gyne LGBT teises , kiti ,,,zmogaus ir vaiku teisiu ,,, komitetuose padejo ,,bernevernet ,,, degradams atiminet --vogt vaikus is lietuviu seimu , ir nei vienam nepadejo juos susigrazint y seima ...ir dabar tokius degradus jus statot partijos vedliu ir tikites tautos palaikymo , jums ten ka slapimas smegeneles apsemes ???

Galerijos

Daugiau straipsnių