Quantcast

Prieš Kalėdas – Seimo narių išpažintys: būna, kad norisi kibti į atlapus

Grįžti į straipsnį

Romas

Romas portretas
Jiems dar lėkštę sriubos truksta iki pilnos laimės

Anonimas

Anonimas portretas
metu BANDA !

Anonimas

Anonimas portretas
a cia eile pas MASIULI ?!

Kažkas baisaus valdžioje

Kažkas baisaus valdžioje portretas
Sektantai opus day atstovas, bevaikė PRemjerė, Kgb-istų palikuonys, seniai, vedę 30 metų jaunesnės žmonas.... Kokias vertybes gali perduoti tokie žmonės....

seimo kurvianskiai

seimo kurvianskiai portretas
aikit pas Kreivy y moki /vagi sako virve pigi ,pravers prisiristi prie paskutinio amerikosu lektuvo sasi

Onė

Onė portretas
Na jūs ten tarpusavyje žinokitės,tik va Lietuvos žmonių turėtumėte atsiprašyti, už sugriautą švietimo sistemą,sveikatos apsaugą,už pareigūnų nuskriaustas mamas ir pagrobtus vaikus,už skriaudžiamas mokytojus,pensininkus, už nustekentą mūsų gražią šalį.

Jonas

Jonas portretas
Po išpažinties visus iš seimo į sksistyklą....

Jadzė

Jadzė portretas
Čia patys pačiausi nekenčiamiausi, protingiausi, didžiausi akiplėšos, didžiausi melagiai, tiesa dar apie 20 trūksta, o atsiprašykit tautos, nuskriaustų žmonių. Navickiene, ar skanus buvo šokoladas, tu nuskriaudei su savo reforma tūkstančius, nesusipratėlė tu. Neerzinkit žmonių, nelyskit su savo nuotraukom, kažkoks košmaras, kaip slogus sapnas

Tam apžvalga

Tam apžvalga portretas
Visus su šventom galėdom!! Demokratijos daugiau yra Baltarusijoje, Rusijoje ar Š.Korėjoje nei Lietuvoje. Lietuvoje tai egzistuoja senojo ožio demokratija ir pagal jo bliaunamą meliodiją trankiai šokančių ,,demokratija,,.

Apžvalga

Apžvalga portretas
Po LT nepriklausomybės akto paskelbimo praėjo daugiau kai 30 metų.Šiai dienai demokratijos nėra, šalis suskaldyta į valstybininkus ir visus kitus ( visuomenę, piliečius) kurie valstybininkams nieko nereiškia. Man primena nacistinę rusiją, kur valstybinikai voge, grobe ir žiūri tik savo interesus. Ar buvo Lietuvoj tikra demokratija, dabar aš labai abejoju. Tik iliuzija žmonėms, ir imitaciniai žaidimai kvailinti žmones. Net tv, spauda dirba jiems. Pradėjo skambiqi apie maisto ir veterinarijos tarnybos korupcijos bylas, ir greitai užčiaupė kažkas. Nuo tol- mirtina tyla. Tokių pvz aibė. Ar yra LT demokratija? Manau kad NE!!!

Kosmaras

Kosmaras portretas
Sapnavau kosmara sventiniame guoly : Lyg tai musu seima,daug vilku uzpuole! Jie visus suede! Ant parketo pliko, Landsbergiu kanopos ir rageliai liko... Prabudau laimingas! Bet ir vel nuliudau. Kiek tie gyvuleliai prisiede 6udo... Bet atsikvosejau,vel ikales grama. Kaip kenkia pries miega ziuret Panorama!

aš geras

aš geras portretas
visų jų norai tie patys-išrinkite mane dar kartą

>tai didžiausia per 30 metų

>tai didžiausia per 30 metų portretas
Kur tau čia ,,sovietinio raugo.."? :D) Matyt beklastodamas praeitį, ir pats patikėjai tokiais kliedesiais..Buvusiai komunistinei sssr nomenklatūrai toli gražu iki šitų leftistinių, reguliuojamų niekšelių ,,išmontuojančių valstybę"(ačiū Z.Šličytei už formuluotę) Argi prie komunistų kaliniai galėjo valdyt šalį iš kalėjimų? Tada prie bet kokio nusižengimo, bent minimaliai prasiveržusio į viešumą, valdžiagyvukas keliaudavo tiesiu taikymu von iš visų postų, o jo karjierai visam laikui buvo uždedamas Kryžius...O pas mus ne tik Vagis vadovauja Finansų ministerijai, o kitas Vagis Vidaus reikalų, bet ir partijos pilnos teistų ,,pacukų":D) Na o jūs ponas, geriau atsipeikėkit ir pripažinkit kad viską ką šiandien ,,turime geriausio" padarė jūsų, konservatorių partija dirbanti nešvarios sektos pagrindais. Ta pati partija kuri ėjo Sąjūdžio priekyje, o dabar, ,,suėdusi" visus savo Idėjinius, padoriuosius, laisvuosius mutavo į šlykščiausią darinį..

cha cha

cha cha portretas
nors PIŠ ir su kelnėmis, bet vyriškumo nesimato...

V.M.

V.M. portretas
Nesuprantu tokių lietuvių, kurie į karštus ginčus seime, ar kituose valdžios lygiuose, žiniasklaidos eteriuose žiūri smerkiančiai. Atsiminkit, NESIKARŠČIUOJA TIK TIE KURIE YRA CINIŠKAI ABEJINGI VISKAM. Tokių neveikia jokios emocijos, jiems visai vistiek neteisybės, melas, blogi virsmai.. Negi jūs nematote internete kaip dirba kitų šalių parlamentai? Pvz. Britanijos.:) Pasižiūrėkit..Mūsų seime yra kiti, labai erzinantys dalykai. Vienas iš jų kai seimo narys užsirašo pranešimui ar kalbai ir atėjus tam laikui, darbo vietoje pono NĖRA. Jis kažkur valkatauja..Antras dalykas - seimo nariai kaip kokia gyvulių kaimenė, nenusėdi vietoje, o kai kurie iš viso visą laiką stovi ar vaikšto po posėdžių salę! Ilgą laiką niekaip nesupratau kodėl kol kaimynė nepaaiškino - matyt tie vargšai turi hemorojų ir visai negali sėdėt.. Išsioperuokit šiknas, gerbiamieji, gal tada galėsit dirbt taip kaip reikia?

> anonimas

> anonimas portretas
Nera lietuvisko zodzio "sbrodas".

tai didžiausia per 30 metų -- padaryta žmonių k l a i d a ,

tai didžiausia per 30 metų -- padaryta žmonių k l a i d a , portretas
išrenkant akivaizdžiai neprofesionalius, veikiau d e b i l i u s sovietinio RAUGO koservatliberalų atstovus į valdžią, nes jų keturių metų "darbas" ne g e r i n o žmonių gyvenimą, o atvirkščiai - visose gyvenimo srityse žengė keletą ŽINGSNIŲ atgal -- ir padaryta milžiniška ŽALA Lietuvai.--Iš jų laikysenos matome , jog jie n e g e b a net suvokti savo veiksmų ir i š a u k i a n č i a i NAGLAI lenda gyventojams į akis ir siekia toliau a l i n t i žmonių gyvenimą.

Anonimas

Anonimas portretas
Visą tą chebryte iš nuotraukos norečiau matyti kalejime su Masiuliu ir Gapšiu,ypač Šimonyte apiplešusią Lietuvą su elektros reforma i savo ir draugelių kišenes

Anonimas

Anonimas portretas
o kaip gyvuliai eina išpažinties.?

bigcatwar

bigcatwar portretas
..kazkodel, man atrodo kad isskyrus melo ir aferu kitu noru nera...

jūs esate visiška

jūs esate visiška portretas
š i k n a

Vis dar norintis i seima

Vis dar norintis i seima portretas
1.Butu juokinga,jei nebutu graudu.2.Patys rinkote!3.>50% ten gapsiu masiuliu skverneliu ir visi vaidina pseudo inteligentus.Viesai-"madam,gal galeciau pakviesti 3 litrams sampano?",o uzkulisiuose verda smala keliukams ir ima paskolas stoties tualetuose.Petriukas ne idealas,bet nebijojo pasakyti ka galvoja."Seimoje" tokie nemegstami.Su NAUJAIS METAIS!!!

Sūduvis

Sūduvis portretas
Visus su Šventom Kalėdom... Man atrodo kad po šia foto labai tinka prierašas ,,JŲ IEŠKO POLICIJA,,

Anonimas

Anonimas portretas
Siūlau keisti pavadinimą..TAUTOS SBRODAS.

LIETUVOS ENCIKLOPEDIJOJE PO 100 METŲ...

LIETUVOS ENCIKLOPEDIJOJE PO 100 METŲ... portretas
Ši nuotrauka bus iškabinėta ant kiekvieno stulpo su užrašu: "Didžiausia nelaimė Lietuvos istorijoje".

OK

OK  portretas
kgb sutve

rinkejas

rinkejas portretas
tautos GEDA

Geri

Geri  portretas
aktoriai tie mafijos sestiorkos! Nors,gal ne taip ir sunku vaidinti i2iotu tautai!?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kremliaus šunaujai ..........fassss!!!!

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Moterų vyriausybė, moterų vyriausybė. ......Kokia čia moterų vyriausybė, jei vyrų joje vos ne dvigubai daugiau?

Jaunalietuvis

Jaunalietuvis portretas
Kiek is tos gaujos nuotraukoje lietuviu? 2-3? Ko is ju tiketis Lietuvai?

Anonimas

Anonimas portretas
Ar Dulkius seimo narys, kad nuotraukoje stovi?

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Nėra dėl ko jums seime kibtis - tokie ten visi vienodi susirinkote! Ir įstatymus priimate tokius, kad greičiau išnyktų Lietuva nuo žemės paviršiaus! Gėda visam seimui, net tarybiniais laikais nedrįso kišti nagų prie lietuvių kalbos abėcėlės, o ką padarė šis seimas? Net w,q ir t.t. prikulišo į ją! "Kiek, rovė, neišrovė....tiek šis seimas sumaitojo...!"

Galerijos

Daugiau straipsnių