Quantcast

R. Žemaitaitis siūlo partijai braukti jį iš Seimo rinkimų apygardų

Grįžti į straipsnį

Šaunuolis

Šaunuolis portretas
Šaunuolis Žemaitaitis, nepabijojo Paksui išrėžti, kad jau seniai nieko neveikia, tik vaidiną reikšmingą europarlamentarą ir vaidna, kad būdama pozicijoje TT ką nors veikia? Ką gi jie veikia? Mazuronio kai neliko, tai tik prisiplekėlius renkasi ir siekias dar pratęsti savo buvimą seime.

Kretingiškė

Kretingiškė portretas
Ponia Jolita,Kretingos rajono spaudoje pasirodė žinutė,kad rajono mero Mažeikos ir direktoriaus Domarko dėka rinkiminė apygarda pavadinta Kretingos-Palangos.Ar Jūs jau tai žinote?

R.B

R.B portretas
Šaunu kad bent tiek sąžinės turi,dar reiškia gal? nevisiškai degradaves "balabolas" Galėtu ir jis Mazxuronio pvz pasekti,kuo toliau nuo erodo Paksiaus.

A.k

A.k portretas
Siaip sis klaunas yra labai juokingas ,kaip ir jo partijos kolega grazulis,bet si karta galiu jam pasakyti respect,nes pasake tiesiai sviesiai kas per sudu kruva T&T,tik tiek ,kad pacio klouno vieta yra kartu su padleciu,jie juk abu tai myli kasapelius,galetu kartu juos myleti pogrindije...

Arvys

Arvys portretas
Kokia teise turi sis kacapu pakalikas isisegti musu salies veliavele i svarka...ar cia toks akiu dumimas?

Jurate

Jurate portretas
Tai vienas is juokingiausiu netikeliu politikoje. Manau, kad be sio personazo Lietuva nieko neprarastu.

yyyyyy

yyyyyy portretas
Man tai jis gryna kopija personažo iš „Bukas ir Bukesnis“. Ir išvaizda ir darbais. Dar tas jo palankumas stankūsofilams... Vyt jį Paksas iš partijos turėjo dar vakar.

NA NA

NA   NA portretas
įdomu, įdomu ,net ir tokie triukai numatyti prieš rinkiminėje kovoje ______vargu ar norės savą lizdą prišikusi paukštelį ,kas nors priglausti ,nebent konservų gauja ,ten visi rinktiniai už pinigą savą nugalabis ,,,,sėkmės ,kiek duosi tiek ir gausi ,,,,

Ne tik tuo reikėtų piktintis

Ne tik tuo reikėtų piktintis portretas
o visų seimūnų nachališku elgesiu vengiant susitikti su rinkėjais,pasiaiškinti kodėl vienaip ar kitaip balsuoja Lietuvai labai svarbiais Seimo sprendimais.Net vienmandatėse apygardose išrinktus ponus neįmanoma "pagauti", priversti juos susitikti su visuomene(jie tokiais usitikimais vadina savo partinių buvusių ar esamų draugelių suėjimus)Aš nežinau ar kur pasaulyje dar yra didesnių kiaulės akių kaip pas tuos, kurie ne tik ciniškai meluoja priešrinkiminėse savo kalbose, bet imdami išlaidas už "susitikimus su rinkėjais", gaudami tam bendziną, autoobilius ir t.t.nieko nedaro?

Galerijos

Daugiau straipsnių