Quantcast

S. Skvernelis apie krizės tyrimą Seime: reikia pasidaryti išvadas

Grįžti į straipsnį

tam --cirko-- pasitikrink durnyne ablauche....

tam  --cirko--  pasitikrink  durnyne  ablauche.... portretas
ir eik pas konservatdegeneratus paprasyt pensijos didesnes =--[gali tiesiai eit pas Kabyliu ir Grybauskaite su lansbirkiu]

Vilei

Vilei portretas
Tave nuskriaudė?Ir dar dabar ubagiškai gyveni,nes nuskriaudė konservatoriai?Gal konservatoriai kalti kad esi visiška mažaraštė?Paprašyk kokio pradinuko,kad suskaičiuotų,kiek savo rašliavoj pridarei klaidų.

Klausimas

Klausimas portretas
Skvernelis jau visiškai sukarbauskėjo.Įdomu,kas verčia padlaižauti tam žemgrobiui?Kad Širinskienė vos ne keliais šliaužoja apie jį,nestebina-matyt,yra už ką,bet kad buvęs policininkas jo bijo...Matyt, irgi yra dėl ko.

Vile

Vile portretas
Idomu,kodel premjeras toks geras konservatoriams,kurie Lietuva iklampino i tokia kloaka, kad mokesime ne tik mes,musu vaikai, bet ir anukai. Manau, uz tokius dalykus turi atsakyti padariusieji, nes gana jau valdantieji pridaro baisiu nuostoliu, o dengti daugybe metu turime mes visi. Turi buti nubausti, kad visi valdantieji zinotu, kad negali islipti sausi is balos,kuria patys ir pripyle. Dabar kaip gaunasi "darome ,ka norime ir uz nieka neatsakome". Kaip gerai,ar ne? Kol bus nebaudziamumas uz priimtus sprendimus,kurie liecia musu visu gyvenimus, niekada L:ietuvoje negyvensime geriau, o tik blogiau.

...

... portretas
Skubinkit tą tyrimą, nes q'b visai nusividuriuos.

AS manau taip manau .TASKAS

AS manau taip manau .TASKAS portretas
Skvefrneli ,o gal esi kufrcias ir aklas? Vakar skaiciau,kad Lietuvai niekas neskolino pinigu ,nes Kirkilas su savo klanu taip nustekeno Liegtuvos ekonomika,kad mums grese bankrotas.O sakai cia ne politika.Tai politika ir Kremlius jau su kremliniais pradejo propagandini karas.

cirko

cirko  portretas
prieš rinkiminis cirkas juk trys rinkimai bus kitu metu laukiami, taip va jūsų žiniom ar ne aišku kokio komiku tik neatbunda juk ir kainos jau lentynų jau laukia atbunda oi oi koki ponas riestaini saldu neša runkeliui, atsikasti, ir ponus prekybininkus kutenti ruošiasi ir baudomis užmauks nosis kaip pas medžio prekybininkus reformas kurs ,modelius kaip po karo lipins molio formos kabos duonos batonas kumpis lange bus iškabintas bet į krautuve atėjus ten špigą rasi tik vitrinoj medžio ir molio modeliai , natūroj tuštuma nėra ,bet lange yra ir kainos mažo kalibro yra ,pasiekiamos taip buvo po karo gost kontroli gasudarstvo u nas v komune ostanovka ,tovarišči, dėl kainu ponia nereikia o dėl rinkimu ponui bajerio reikia juk noriu oi noriu daug noriu bet geriau didink pensijas algas taip kaip estai ,padarė, o kur graikija juk koki vėl palaikima gavo po dviejų metu kur tau iki graiko man kaip iki mėnulio pensininkui, esto pensininko 550 euru latvio 480euru o aš su 53 stažo metais 329 , euru

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
iš klaidų reikia mokytis... teisus Premjeras...

Galerijos

Daugiau straipsnių