Quantcast

VRK: startavo pilietinė akcija „Aš Balsuosiu“

Artėjant rinkiminiam sezonui, Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) inicijuoja pilietinę akciją „Aš Balsuosiu“. VRK kviečia rinkėjus įsitraukti ir parodyti apsisprendimą dalyvauti artėjančiuose rinkimuose.

Specialus „Aš Balsuosiu“ ženklas jau pradėjo kelionę po Lietuvos savivaldybes. Pirmoji stotelė – Utena.

Kaip informuoja VRK, vėliau šio ženklo kelionė tęsis Biržuose, Joniškyje, Naujojoje Akmenėje, Mažeikiuose Plungėje, Tauragėje, Jurbarke, Marijampolėje, Kaišiadoryse, Kaune ir Vilniuje.

Šis ženklas kiekviename mieste stovės mažiausiai dvi savaites.

VRK kviečia rinkėjus fotografuotis, filmuotis, viešai dalintis nuotraukomis socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir/arba „Instagram“ su grotažyme #AšBalsuosiu.

Rinkėjai, kurie aktyviai rodys apsisprendimą atvykti ir balsuoti 2024 metų rinkimuose ir referendume, kas dvi savaites bus apdovanoti VRK atminimo apie rinkimus suvenyrais.

ELTA primena, kad Seimo sprendimu, Lietuvos prezidento rinkimai bus surengti 2024 metų gegužės 12 d. Kartu vyks ir privalomasis referendumas dėl Lietuvos Respublikos Konstitucijos 12 straipsnio, reglamentuojančio pilietybę, pakeitimo.

Šių metų birželio 9 d. Lietuvoje vyks rinkimai į Europos Parlamentą (EP), o spalio mėnesį – rinkimai į Seimą.


Šiame straipsnyje: aš balsuosiurinkimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

N

N portretas
Balsuokite tautieciai,nes,kai nebalsavo,tai ir išlindo tie ponai,tik 20% tegavę,nuskurdino,nuvare šalį ir išeis lodami,kokie jie geri buvo.

O as balsosiu

O as balsosiu portretas
KAD DAUGIAU NEBUTU KONSERVATORIU IR LAISVES PARTIJOS!!!!!!!!!!

Pilietines

Pilietines portretas
akcijas inicijuoja pilieciai,o ne nuleidzia is virsaus diktatura!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių