Quantcast

Žiniasklaida: penktadalis dabartinių merų priklausė sovietinei komunistų partijai

Grįžti į straipsnį

N

N portretas
Buvai Amerikoj?

N

N portretas
Atsakymas ponui Pil.komentarui,mes buvome vadinama mazoji Amerika.Mes,buvome turtingi,nes visi dirbo.Statė,kūrė,davė,skatino.O dabar griaunama,miskai kertami,uzdaroma viskas,kaimai mirsta.Kas bus toliau ponai?ar tik sava kišene rūpinsitės?kur šalies meilė?

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
O kažin kiek jų buvo dabartinėke konservatorių partijoje , JEIGU PATS TATA BUVO MOKSLINIO KOMUNIZMO DĖSTYTOJU , O TOKIAIS GALĖJO TAPTI TIK K O M U N I S T A I .

'tam su savo nuomone'

'tam su savo nuomone' portretas
Jeigu partija įsakydavo, bėgte nubėgdavo kur reikia... Tai buvo karinė organizacija, nepaklusi - ........

taip

taip portretas
Jų tikslas kuo arčiau prieiti prie lovio ,o per kokią partiją ar bandą visai nesvarbu...neduok dieve užpultų rašistai dalis jų ant rytojaus pultų tarnauti...

tam su savo nuomone

tam su savo nuomone portretas
rašai nesamones ne visi komunistai buvo kgb ,tėvas įstojo į partiją tik dėlto,kad galėtų dirbt aukštesnėse pareigose,kitaip buvo neįmanoma,namų aplinkkoj jis dažnai keikdavo tuos aršius komunistus.O bylose galėjo prirašyt visko žmogui nežinant.Žinau, nes dirbant vienoj darbovietėje sužinojau tipo apie savo veiklą komjaunimo organizacijoje(per artimą draugyste su komj.sekretore) paprašiau parodyt mano bylą,ten prirašyta tiek mano veiklos organizacijoj ,kad OHO buvau aršus aktyvistas, nors niekur nedalyvavau,o komjaunuoliu padarė mokykloj nori nenori,taip,kad galvokit ką rašot-NEKOMUNISTAI

Mano nuomone

Mano nuomone portretas
Visiems buvusiam komunistams turėtų būti uždrausta būti valdžioje, nes jie visi priklausė KGB gretoms, o ten buvusių nėra.....

Anonimas

Anonimas portretas
O kam, geriau poetų ir rašytojų paminklus nugriaukim...

eurokomisarės bendrakursė..

eurokomisarės  bendrakursė.. portretas
Ei raselę ! ar prisimeni , kaip per komjaunimo privalomus susirinkimus mums įraudusi aiškindavai apie plačius žingsnius ,,šviesaus komunizmo'' link ? Galėtum ir dabar ES parlamente ką nors panašaus išrėžti... pvz. Orbanui.. :)

skaitytoja

skaitytoja portretas
Labai įdomu kiek seime sėdi buvusių komunistų,gal kas paskaičiuotų...

Ką gi

Ką gi portretas
Tai rodo, kad tarybiniais laikais žmonės buvo vertinami ir priimami į partiją ne pagal tai kieno sūnus ar anūkas, o pagal sugebėjimus dirbti ir vadovauti.....

Nuomonė

Nuomonė portretas
KGB buvo komunistų partijos padalinys, vykdantis jos įsakymus.

Jonas

Jonas portretas
Miglą pučia jauniems žmonėms kurie gal jau neturi savų ,kurie augo ir gyveno sovietmečiu.Sovietmecio politikai buvo geri ir mokėjo gauti pinigų iš Maskvos viskam kam galima buvo gauti iš TSRS biudžeto,taip kaip dabar iš Europos sąjungos.Tik dabar vage drąsiai ,tada tik pabandyk buvo !!!Tu laikų politikai yra geri ir juos likusius reikia rinkti i dabartinę ir valdžia.Socdemu partiją,tai patyrusių politikų partiją ,žinoma yra jaunių, bet juos moko vyresni , Šaunuoliai.

Jei griztu

Jei griztu portretas
komunistai dabar - stociau i eile ruras jiems buciuoti! Tik bijau,kad eiles taip ir nesulaukciau,nes norinciu butu dauguma,o as jau ne jauniklis.

Pil.

Pil. portretas
Kodėl ir kuo komunistų partiją buvo bloga ,labai įdomu.Lietuvą tuo metu vadino mažuoju Paryžiumi,Lietuvoje buvo gražu , statė gyvenamus kvartalus ,griovė senus namus,gavo butus nemokamai .Už dviejų kambarių butą žiemą su šildymu ,vanduo ,dujos ir visą kitą kainavo 5.89 rublio.Uzdirbo žmonės nedaug bet gyveno gerai ir užteko visko ir viskam.Mokslas,būreliai vaikams , vasarą stovyklos, dirbantiesiems atostogos prie jūros kasmet.Nezinau, ką mate sovietmečio vaikai tai dabartiniai vaikais ,dirbantys žmonės to nematys turbūt iki mirties nieko panašaus.Tsi tiesa, ir aš per tuos nepriklausomybes 33 metus i Palangą,, Šventąją negaliu sau leisti nuvažiuoti , brangų labai ,kaip iš 342,-€ galima sau atostogas pasidaryti , niekaip.

jo

jo portretas
Va čia ir mūsų bėdų šaltinis,komunistų tradicijos perduodamos sėkmingai jaunajai kartai...

Visi,

Visi, portretas
kas turejo pareigas iki 1990 uju - buve komunistai. Nes,nebutu ju kitaip ir tureje! Na,ka dabar daryti!?

Anonimas

Anonimas portretas
O kiek seime ir kitose istaigose sedi , partija didziausia mafija prilygsta Masonams , ne partiniai negalejo uzzimt svarbiu postu , likes dar tas sovietinis palikimas ir jis tesis kol nebus ribojimai sulyciau 70 m, galetu uzzimt ar dirbt tautai .

V

V portretas
Kažkodėl Lietuvoje vieni buvę komunistai yra labai blogi, o kiti buvę komunistai labai geri, ypač geri tie, kurie priklauso konservatorių ir jų satelitų partijai. Matomai taip yra todėl, kad nebuvo liustracijos, tai buvusiems komunistams dabar labai patogu dabar vienas į kitą pirštais badyti.

...

... portretas
ot naujiena,lyg tai niekas nežinojo

hwe

hwe portretas
o kodel negalim paziuret i kgb archyvus, ten pati lans bergi isvystume

,,Putinas-fašistas,,

,,Putinas-fašistas,, portretas
O kiek seimo nariu birbo KGB? O dabar dirba FSB?

Anonimas

Anonimas portretas
Na matai kokia komunistine Lietuvos liaudis. Ir jie nori i kapitalistini roju nueiti./ Su komunistais tiktai i siuksliu konteineri nusliausti ir graziai numirti. Sekmes.

Niu o kur mero konservatoriaus nuotraukytė ?

Niu o kur mero konservatoriaus nuotraukytė ?  portretas
Iš sovietinės partinės priklausomybės , tiesiai pas konservatorius ? __Nuo 1984 m. lapkričio mėn. iki 1989 m. Pasvalio rajono komjaunimo komiteto pirmasis sekretorius. 1990–1995 m. Pasvalio miesto meras, 1995–2000 m. ir nuo 2003 m. Pasvalio rajono savivaldybės meras. _____P.S. o konservatorius Razma , sėdi seime ir visai nesijaudina .

Galerijos

Daugiau straipsnių