Quantcast

Ilgapirščiai nugvelbė TV žinių vedėjos automobilio numerius

Vagys penktadienio naktį nuo TV3 žinių vedėjos Renatos Šakalytės-Jakovlevos automobilio nugvelbė  valstybinius numerius.

„Mes ne vieninteliai nukentėjome nuo automobilių numerių vagišių. Dar ir mūsų kaimynams taip atsitiko“, - portalui Žmonės.lt pasakojo R. Šakalytė-Jakovleva.

Renata policijoje sužinojo, kad neretai pavogtus numerius vagys uždeda ant savo automobilio ir degalinėse įsipylę degalų sprunka nesumokėje, tikėdamiesi, kad su svetimais numeriais jų pareigūnai nesuseks.

Renata pabrėžė, kad buvę automobilio numeriai, jos manymu, buvo tobuli. „Turime „Fiat 500“ automobilį, o valstybiniuose numeriuose skaičiai buvo taip pat 500", - teigė ji.




NAUJAUSI KOMENTARAI

lina

lina portretas
Kai prieš metus mūsų kiemo gal 5 auto numerius nugvelbė, niekas nerašė spaudoje. O pavogė vistik daugiau nei 1 vnt...

LINAI

LINAI portretas
Ten buvo ne TV zmones.

cia tai geras

cia tai geras portretas
kiek zmoniu padurino per telefonus,mentams nusispjaut,viskas pajudejo kai vagis vagy padurino,cia apie seimo nare.va tada viskas ir pajudejo.tai ir cia,tas pats.o kokiu atveju reik kad su siais nr.isvarytu kokia lieva masina i rusija,ar koki banka pakeltu,.patampytu mentai,tai gal tada pranestu policijai ir viskas praeitu tyliai,be skambiu straipsniu laikrasciuose,kaip visiems normaliems zmonems-
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių