Quantcast

B. Netanyahu įspėja „Hezbollah“: nė vienas teroristas nėra apsaugotas

Dėl įtemtos padėties Izraelio ir Libano pasienyje Izraelio vyriausybės vadovas Benyaminas Netanyahu įspėjo „Hezbollah“ teroristus kaimyninėje šalyje. „Siūlau „Hezbollah“ išmokti tai, ką pastaraisiais mėnesiais jau išmoko „Hamas“: nė vienas teroristas nėra apsaugotas“, – sakė jis kabineto posėdyje, premjerą cituoja jo biuras.

B. Netanyahu taip pat paragino sudaryti sąlygas Šiaurės Izraelio gyventojams grįžti į savo namus. „Tai nacionalinis tikslas, kurio visi siekiame ir dėl kurio įgyvendinimo visi atsakingai dirbame. Jei galėsime, padarysime tai diplomatiškai. O jei ne, imsimės kitokių priemonių“, – kalbėjo B. Netanyahu. Jis kartu pabrėžė: „Tai, kas atsitiko spalio 7 d., daugiau nepasikartos“.

Jungtinės Valstijos, anot amerikiečių žiniasklaidos, įspėjo Izraelį dėl „reikšmingos eskalacijos“ kaimyniniame Libane. Antrasis frontas greta Gazos karo prieš islamistinį judėjimą „Hamas“, karinės žvalgybos DIA vertinimu, apsunkins Izraelio sėkmės galimybes, leidiniui „The Washington Post“ sakė du neįvardyti pareigūnai. Anot pranešimo, vyriausybės pareigūnai nerimauja ir dėl to, kad eskalacija tarp kaimyninių valstybių gali būti dar kruvinesnė nei pastarasis karas tarp Izraelio ir „Hezbollah“ 2006 m.

Nuo Gazos Ruožo karo pradžios po „Hamas“ spalio 7 d. surengtų žudynių Izraelio ir Libano pasienyje netrūksta apsišaudymų tarp Izraelio kariuomenės ir Irano remiamos šiitų organizacijos „Hezbollah“. Abiejose pusėse neišvengta aukų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip pat kaip ir

Taip pat kaip ir portretas
Izraelio Nacistai.

konservat KGB-tai ar m a t o t e , kaip

konservat KGB-tai ar m a t o t e , kaip portretas
ŽYDAI naikina palestiniečius, konservat KGB-tai pratardami žydų veiksmams , t a m p a vienodais žmogžudžiais su ŽYDAIS ir JANKIAIS.

bbd

bbd portretas
tai supistą žydą galima pagalvoti pats dievas saugo?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių