Quantcast

D. Peskovas pasišaipė iš pranešimų apie V. Putino antrininkus

Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas viešai pasišaipė iš spėlionių apie tariamus Rusijos prezidento Vladimiro Putino antrininkus. „Dabar ekspertai galvoja, ar jų yra trys, ar keturi, ir ką matome kiekvieną dieną“, – sakė D. Peskovas jaunimui Maskvoje, turėdamas omenyje diskusijas socialiniuose tinkluose apie galimus Kremliaus šeimininko antrininkus. „V. Putiną turime vieną“, – pažymėjo jis forume „Rossija“.

Renginys „Rossija“ skirtas aptarti pasiekimams didžiausioje pagal plotą pasaulio šalyje vadovaujant V. Putinui. Jis prie šalies vairo stovi jau daugiau kaip 20 metų ir veikiausiai vėl dalyvaus kovą vyksiančiuose rinkimuose, nors apie tai oficialiai dar nėra paskelbęs.

D. Peskovas pastaruoju metu ne kartą neigė pranešimus, kad V. Putinas neva naudojasi antrininku arba serga. Ukrainos karinės žvalgybos vadovas Kyrylas Budanovas, pavyzdžiui, ne kartą tvirtino, kad V. Putinas nepagydomai serga. Diktatorius esą turi ne mažiau kaip tris antrininkus, kurių išvaizdą pakoregavo plastikos chirurgai, kad jie būtų panašūs į V. Putiną.

V. Putinas pats kartą sakė, kad jam praeityje saugumo sumetimais buvo patarta oficialiuose susitikimuose pasinaudoti antrininku. „Buvo tokia idėja, tačiau aš antrininko atsisakiau“, – sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pakrante

Pakrante portretas
Putinas senai nusproges,Rusijoje vyksta kova dėl valdžios,kuo daugiau issipjaus,tuo geriau !

Klounai

Klounai portretas
Hagos tribunolo narve gales vaipytis apipesiotas zvirblis issprogusiomis akimis.

Antrininkas?

Antrininkas? portretas
Debilai Litvynes,negi neatpazystat TRETININKA.Pimpaizeri reikejo iskart in smegenas per ausis leistis,arba Orall-officej SMEGENELIU PASIURBCIOT.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių