Quantcast

Reabilitacijos laiką sutrumpins iki 50 proc.

  • Teksto dydis:

Privati skausmo medicinos ir reabilitacijos klinika „Sveikas stuburas“, įsikūrusi moderniose patalpose, adresu Birutės g. 22-319 Klaipėdoje, išsiskiria efektyvia ir analogų Vakarų Lietuvoje neturinčia reabilitacijos įranga, kvalifikuotais specialistais ir individualizuota aukštos kokybės asmens sveikatos priežiūra.

Klinika priima pacientus, patiriančius ūmų ar lėtinį stuburo skausmą, turint dubens dugno problemų, disko išvaržų, degeneracinių stuburo procesų (osteochondrozė, spondiliozė, spondiloartrozė, osteoporozė) sukeltų skausmų, sėdimojo nervo uždegimo, neurito, tarpšonkaulinės neuralgijos, skausmo, atsiradusio po sunkaus fizinio krūvio, netaisyklingo pasilenkimo į priekį arba pooperaciniame periode ir kt.

Ūmų skausmą šalina per 1–2 dienas!

Tikriausiai esate patyrę situaciją: išbandėte visas skausmą mažinančias priemones, bet jis nesiliauja. Iki šiol visi nemedikamentiniai ūmaus ir lėtinio skausmo malšinimo būdai užtrunka mėnesius. Klinikoje „Sveikas stuburas“ vis dažniau matomos šypsenos veiduose ir nuostaba išbandžius kineziterapeuto rekomenduotus gydymo metodus. Dažniausia frazė, kurią išsako klinikos pacientai, – „aš negaliu patikėti, kad tai jaučiu“ arba „niekad nemaniau, kad procedūros metu galima jausti tokį stiprų efektą!“

Klinikos „Sveikas stuburas“ nuotr.

Stuburo skausmas ir dubens dugno problemos gydomos inovatyvioje kėdėje

Klinika didžiuojasi turėdama išskirtinę galimybę padėti vyrams, turintiems prostatito, erekcijos disfunkcijos, hemorojaus, po radikalios prostatektomijos, išmatų nelaikymo ir įvairaus tipo šlapimo nelaikymo problemas. Moterys dažnu atveju kreipiasi dėl stresinio šlapimo nelaikymo, noro šlapintis nakties metu, po dubens dugno chirurginių operacijų, gimdos ir šlapimo pūslės (lengvos) nusileidimo formos, vidurių užkietėjimo ar net pudendalinės neuralgijos.

Neuromagnetinė „kėdė“ – tai prietaisas, kuris tikras išsigelbėjimas visiems, kurie išbandė begalę metodų, o teigiamo rezultato nesulaukė. Jau po pirmo apsilankymo pajusite mažesnį skausmą sėdint, vairuojant, miegant ar dirbant. Lietuvoje yra tik keli tokios įrangos komplektai, o Klaipėdoje – vienintelis klinikoje „Sveikas stuburas“. Tai naujas ir ištobulintas 2023 m. kėdės modelis, apimantis daugiau nei vieną darbinę zoną.

Pagrindinis funkcinės neuromagnetinės stimuliacijos principas yra specialių magnetinių aplikatorių maudojimas, kurie generuoja stiprų ir koncentruotą magnetinį lauką į tarpvietę, dubens dugną ir stuburo sritį vienu metu, magnetinės stimuliacijos impulsai prasiskverbia pro raumenis bei kaulus ir pasiekia giliąsias raumenų grupes net iki 12 cm gylyje. To negali padaryti jokia žemo intensyvumo elektroterapija ar kitos rinkoje esančios magnetoterapijos.

Magneto aplikatoriai yra po paciento kėde ir ant kėdės atlošo, kad galėtų veikti tam tikrą kūno plotą. Stiprus magnetinis laukas turi įtakos biologiniams audiniams, ypač raumenims ir nervų sistemai. Aplikatoriaus ribose magnetinis laukas taip pat veikia visus audinius iki 3,5 teslų stiprio magnetiniu lauku. Šis magnetinis laukas yra net 200 kartų stipresnis nei klasikinės magnetinio lauko terapijos.

Klinikos „Sveikas stuburas“ nuotr.

„K-Laser“ skausmo terapija

„K-Laser“ – tai inovatyviausia ir efektyviausia lazerio technologija visoje Lietuvoje, gydanti bet kokios kilmės skausmą per itin trumpą laiką. Tai vienintelis didelės energijos lazeris Lietuvoje ir visoje Vakarų Lietuvoje, kuris dėl patentuotos ir unikalios ISP MODE funkcijos leidžia per itin trumpą laiką šalinti ir gydyti ilgai besitęsiantį, aštrų, deginantį, maudžiantį, duriantį, buką ar dar kitokį jaučiamo pobūdžio skausmą.

Terapija ypač efektyvi, esant sausgyslių ir raiščių traumoms, minkštųjų audinių pažeidimams, raumenų patempimams ar plyšimams, raumenų ir sąnarių skausmams, degeneracinėms sąnarių ligoms, neurologiniams skausmams, kaulų ir raumenų sistemos pažeidimams, uždegiminiams procesams, tinimams. Tai patikimas, saugus ir itin veiksmingas gydymo būdas, kuris užtikrinamas 4 bangų technologija. Skirtingi bangų ilgiai ir jų dažniai, veikdami kartu, sukuria ypatingo efektyvumo poveikį, ne tik palengvindami simptomus, bet ir užtikrindami sėkmingą audinių gijimo procesą. „K-Laser“ ūmų skausmą pašalina ilgam per vieną savaitę atlikus 4–8 minučių trukmės 4–6 procedūras. Lėtinio skausmo malšinimas užtrunka ilgiau, nuo 2 iki 3 savaičių, per kurias atliekamos 6–12 procedūrų. Retais atvejais tiek ūmaus, tiek lėtinio skausmo malšinimui prireikia keleto papildomų procedūrų.

Gydymas – tikslingas ir personalizuotas

Terapijų planas kiekvienam pacientui individualus, sudaromas po kineziterapeuto diagnostikos ir pradinės konsultacijos. Klinikoje atliekamas kompleksinis ištyrimas apima tris pagrindines sritis: subjektyvią būklę – simptomai, stuburo nuotraukas – struktūra (diagnozė), judesio galimybes – funkcija. Tiksli diagnostika padeda parinkti geriausią personalizuotą gydymą ir šalinti ne tik skausmo šaltinius, bet ir priežastis.

Registracija: www.sveikas-stuburas.lt; Info@sveikas-stuburas.lt; tel.+370 638 86 955.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žinantis

Žinantis  portretas
Baisu kai kineziterapeutai reklamuoja save kai "gydytojus" ir pradeda "gydyti" žmonės... Ei, naivuolių "melžejai", parodykite bent vieną studiją kurią patvirtintų jūsų reklaminį straipsnelį...

Media dienai

Media dienai portretas
laokas pakeisti leidinio pavadinimą.Pvz:Kaunklaipvilniadienis.

Kaunas

Kaunas portretas
Į Klaipėdą!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių