Quantcast

„Audi“ turės savo X6

Prieš pasirodant BMW X6 buvo kilę nemažai abejonių tokios koncepcijos automobilių, gavusių  “Sports Activity Coupe” pavadinimą, sėkme.

Tačiau X6 pardavimai jau daugiau nei dvigubai viršijo planus.

Konkurento sėkmė verčia Audi daryti savo žingsnius. Gandai aidi, kad Ingolštatas irgi ruošia savo kupė-krosoverį.

Kol kas sąlyginai vadinamas Q6, šis modelis bendroje gamoje užimtų vietą tarp Q5 bei Q7.

Galima spėti, kad jam būtų panaudota ta pati platforma, kuri naudojama VW Touareg ir Porsche Cayenne (ir kiek padidinta – taip pat ir Audi Q7).

Neatmetama ir dar labiau sportinių versijų galimybė.  

Audi jau užregistravo SQ5 ir RSQ5 vardus.


Šiame straipsnyje: Audi Q6BMW X6

NAUJAUSI KOMENTARAI

nerijusaz

nerijusaz portretas
Čia tiems, kurie sakys, kad Audi pranašesni už BMW...Gal audi ir padaro daugiau arklių, geresnę dinamiką, dar šį bei tą ir vos vos sugeba pralenkti BMW tam tikruose testuose, bet tai padaro nukopijavę nuo BMW atitinkamus modeliu ir juos šiek tiek patobulinę...Tačiau BMW visada žingsniu priekyje įvesdami naujas madas. Kaip matome ir čia šitame pranešime. BMW yra net tik vardas, ko nepasakysi apie audi...

Gedas

Gedas portretas
O kokio baisumo ta Audi !!! kad audi nekazka sugeba :DDD per auksciausia pavara maciau kaip pagamino audi RS4 ji buvo lengvesne, quattro ir su daugiau arkliu stojo pries m3 bmw ant drago pas bmw buvo maziau arkliu galas varomas ir vistiek bmw laimejo :))) bmw yra bmw karta atsisedes uz jo vairo nebenoresi kitos masinos :)

andrius

andrius portretas
jo kas atsises uz bmw varo nenores kitos ka cia spangstat š**** tas bmw atsisedau pavazinejau ir dbr vienos problemos su varikliu 120km ispaudziu tasolos kaip nematyta o prasidejo nuo to kad pradejo mat slangas, tad rinksiuos tai kas patvaru ir lengvai islaikoma o ne dar kazkoki tranta,
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių