Quantcast

Prekybos giganto belaukiant: žemų kainų iliuzija

Grįžti į straipsnį

Neaa

Neaa portretas
"Lidl" prekiu kainos uzsienyje zymiai zemesnes nei Lietuvoje esanciuose prekybos centruose, tikriausiai todel, daugiau nei 10 metu buvo blokuojama "Lidl" atejimas i Lietuva... Ir nereikia cia pusti arabu... Welcome "Lidl"!

Laukiantis

Laukiantis portretas
Skaitant šį straipsnį pastebėjau, kad jame pakankamai pastebimas neigiamas nusiteikimas Lidl atžvilgiu. Ar tik ne mūsų gobšuolis Maximos oligarchas jau bando nuteikti prieš naujoves lietuvius? Aš tikiuosi, kad atsidaręs Lidl, kad ir kokiais kainų skirtumais - dideliais ar mažais - bet bent truputį įkrės į kailį mūsų didžiosioms paduotuvėm. Laukiam!

Stepas

Stepas portretas
Jokių problemų, Lietuvoje užtektų lenkiškų kainų, kad sudarytum kitiems konkurenciją.

Cia ne zemo intelekto LT zmonems

Cia ne zemo intelekto LT zmonems portretas
Patiko Maciulio paaiskinimas del ko vaziuoti i lenkija neverta, Saunuolis

Taip

Taip portretas
Nieko stebuklingo tame Lidl nėra.

Zinanti

Zinanti portretas
Tik grįžau iš Iapanijos, apsipirkinėjau Lidl parduotuvėse. Atsakingai rašau- VISKAS pigiau. Ir gana žymiai pigiau, ir nepūskit čia muilo burbulų....Čia mūsų prakybos centrai drebina konkas ir straipsnius užsakinėja!

Vilkas

Vilkas portretas
Ryškiai šį straipsnį užsakė Lietuvos prekybcentriai kurie deda į kelnes, kad nebegalės užsidėti tokių antkainių kaip iki šiol ir patirs milijoninius pelno sumažėjimus. Gyvenu Ispanijoje, čia net ir paprastuose supermarketuose (Mercadona, Caprabo, Carrefour) produktų kainos yra mažesnės negu Lietuvoje, o Lidl jos dar 10-15% mažesnės negu paprastuose prekybos centruose. Taip kad nereikia čia pasakų sekti, kad Lietuvoje bus kitaip. Gyvename dviese, apsipirkinėjame 1 kartą per savaitę. Maisto produkrams netaupome - perkame ir mėsą, ir žuvį, ir salfumynų, daug šviežių vaisių, daržovių, pieno produktų. Paprastai Mercadona prekybos centre išleidžiame apie 50 eurų savaitei. Šiandien apsipirkome Lidl, už tą patį prekių krepšelį sumokėjome 40.90 euro.

pirkejas

pirkejas portretas
Viskas gerai Maximoj. Patogu, nes arti namu ir pasirinkimas geras.

Taip

Taip portretas
Lenkija nestebina, ispustas burbulas rik, centukai. Ant kuro isleidi, o naudos nulis.

kESTAS

kESTAS portretas
Maximos pirktas straipsnis, Lidl optima druska? aplamai jie skaito ką rašo?

Rūta

Rūta portretas
Nesupratau, kodėl ekonomisto komentaras nukopijuotas iš kito straipsnio apie apsipirkinėjimą Lenkijoje... juk šis straipsnis kaip ir apie Lidl atėjimą ☺

Seima

Seima portretas
Su seima padarem eksperimenta, viena menesi apsipirkinejome viename tinkle, kita kitame ir galiausiai vistiek pasirinkome Maxima. Todel, kad musu poreikius tenkina kainos ir kokybes santykis, bei platus asortimento pasirinkimas. Netikiu, kad kazkas padarys stebuklus.

žinau

žinau portretas
Lidl ir Vokietijoje garsėja kokybiškais ir nebrangiais produktais pralenkdama Aldi ir kt. parduotuves

Daina

Daina portretas
Mes gyvename Skotijoje ir 90% maisto produktu perkame Lidl parduotuveje, nes tikrai yra pigiau nei Tesco, Asda ar Sainsburys. Jei Tesco isleidziame £90 svaru tai Lidle uz panasu kieki prekiu £50-60. Kokybe prekiu tikrai labai gera, nera net ko lyginti su optima linija produktais.

G

G portretas
Iš kur visi įsitikinę, kad Lidl produkcija geresnės kokybės nei Iki "Cento" ar Šv. Maksimos "Optima linija"?

realistas

realistas portretas
sneka vejus, kad Lietuvoje pirkejas renkasi kokybe. Gal ir rinktusi, jei butu is ko, nes Lietuvos gamintojai nesugeba gaminti maisto neprigrude i ji shudo(chemijos). Pvz is 20 lydyto surelio rusiu nepriklausomai nuo kainos, rasi tik vieninteli be chemijos - daniska, beje is kart jauciasi skonis kad nera sh... O musu didieji pieno gamintojai nei vienas nesugeba, net nesistengia pasiulyti aukstos kokybes produkto, visi gamina ta pati ir vineodai, jokios fantazijos, tik pakuotes skiriasi. Arba bandyk rasti Lietuvoj desreles be koncervantu. Yra vienintele rusis vienintelio gamintojo. Beje Vokietijoje poaktiskai bet kurio gaminio sudetyje rasi retai chemijos, Lietuvoj prisingai nerasi gaminio be chemijos.

a.g

a.g portretas
per atidaryma bus pigiau

Gytautas

Gytautas portretas
Optima linija sulygino su lidl kokybe aviliai jus baikite užsakomuosius straipsnius rašinėti žmonės ne kvaili greitai atsirinks o jus kvailio vietoj liksite.

vartotojas

vartotojas portretas
teisingai sakot

matosi

matosi portretas
mūsų rykliukų nervai jau nebeišlaiko. O LIDL tyčia tempia gumą ir anuos erzina.

V.L

V.L portretas
Nuvaziuokit i lenkija apsipirkti , ir tuomet nereikes svaicioti apie tik 3 % kainu skirtuma.

Galerijos

Daugiau straipsnių