Quantcast

Paskelbė gerovės indeksą: kur Lietuvoje gyventi geriausia ir kur blogiausia?

Grįžti į straipsnį

kur vadovauja KONSERVATORIŲ š v i l p u k a i

kur vadovauja KONSERVATORIŲ  š v i l p u k a i portretas
tuose rajonuose-miestuose yra Ž E M A S ir g e r o v ė s indeksas. -- Juk KONSERVATORIAI per 30 metų n e s u k ū r ė nei vieno rajono-miesto kuriame ŽMONĖS galėtų didžiuotis--ATVIRKŠČIAI,ž- jie v i s u r kur vadovavo--žmonių gyvenimą n u a l i n o.Juk konservatorių s e n a i įkurtas lizdas ARIOGALOS slėnyje--tačiau , dėl m i e s t e l i o gerovės , per daugelį metų ,konservatoriai n e p a j u d i n o nei vieno piršto. -- Akivaizdus pavyzdys, kada konservatoriai v a l d y d a m i 10 metų DRUSKININKŲ kurortą, n u g y v e n o jį taip ,čiut patys s u g e b ė j o ,per NEGEROVES perlipti, juk visa Lietuva žino,kaip konservatoriai per 20 metų NUALINO Kauno miestą- ko gero , KUPČINSKO į g i m t a priedermė ne KURTI,o ALINTI ,tad niekada n e v e r t a tokiais pasikliauti.

kai

kai portretas
rytais iš Kauno važiuoja pilni traukiniai žmonių dirbti į Vilnių, tai tą gerovę ir kauniečiai sostinei kuria...Tiesa, į Kauną dirbti suvažiuoja aplinkinių savivaldybių gyventojai, tai sunku ir pasakyti, kiek gerovė priklauso nuo konkrečios vietos gyventojų darbo...

Vilnietis

Vilnietis portretas
Sostinėje, aišku, geriau. Bet kiek milijonų švilpia į Orą nuo savivaldybinių triukų/fokusų - užtektų likusiai Lietuvai. Užtat perėjose atsirado elgetų iš priemiesčių....čia toks rusiškas gerovės modelis..

Galerijos

Daugiau straipsnių