Quantcast

Verslas ir ūkininkai gali kreiptis dėl 50 mln. eurų paskolų saulės ar vėjo elektrinėms

  • Teksto dydis:

Verslo atstovai ir ūkininkai jau gali kreiptis dėl 50 mln. eurų paskolų investicijoms į saulės ar vėjo elektrinių parkų vystymo projektus nuo pradinio etapo iki visiško šių elektrinių įrengimo.

Paskolas gaus tie, gamins elektros energiją savo vartojimo reikmėms, pranešė Ekonomikos ir inovacijų ministerija.

„Šiomis paskolomis būtų finansuojami visi atsinaujinančios energijos elektrinių įrengimo etapai: nuo infrastruktūros pritaikymo, elektrotechninės įrangos ir elektros kaupimo įrenginių įsigijimo iki elektrinių montavimo ir statymo darbų“, –  pranešime sakė ministrė Aušrinė Armonaitė.

Dėl paskolų atsinaujinančios energijos elektrinėms įrengti gali kreiptis labai mažos, mažos ir vidutinės (MVĮ) ir didelės įmonės bei ūkininkai. Maksimali teikiamos paskolos trukmė – 10 metų. Vienam gavėjui gali būti suteikiamos kelios paskolos, tačiau bendra suma neturi būti didesnė nei 10 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
kiškit durniai savo kaklus i banku kilpas. Jei kažkaip išsisuksit taiaskui turėsit 5 ar 10 metų pelną bet vėliau už viską vėl reikės mokėt iš naujo ir imt paskolą:D)

gali kreiptis del paskolu investicijoms...

gali kreiptis del paskolu investicijoms... portretas
a gali ir nesikreipt... ponai valdininkai kodel jus neinvestuojat ? investuokit davai imkit paskolas savo vardu staytik gamyklas elektrines ir davai vperiodt.... slabo ? a mokescius skust kontroliuot tikrint baust tai visi gudrus...

Primokes dar

Primokes dar portretas
Gret uz dyka siulys sita suda.Palauksiu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių