Quantcast

Skelbimai apie gyvūnų pardavimą ar dovanojimą – tik identifikuotiems veisėjams

Grįžti į straipsnį

facebook

facebook portretas
Net jei facebooke būtų neuždrausta dėti skelbimus, šituo daiktu naudojasi ne visi. Yra žmonių, kuriems tiek pirkti, tiek parduoti/dovanoti yra daug patogiau ir patraukliau per skelbimų portalus.

Tikrai

Tikrai portretas
Kaip bus su priglaustais? Kaip jiems namų ieškoti prie tokių taisyklių? Nu nieko negalima valdžiažmogiams patikėt, pasigaus jautresnę temą, prisiplaks pasipiarint, o jau sprendimą kad sugalvos, tai sugalvos! Negali anie neperlenkt lazdos, kuo blogiau - tuo jiems geriau. Nukentės, kaip visada, tie, kam pasišauta "padėti"...

Daug turėjau įvairių šunų

Daug turėjau įvairių šunų portretas
Visus buvau priglaudes iš gatvės. Dažniausiai pays ateidavo prie manęs. Tai galiu tvirtai pareikšti, kad tokie, o ne jokie veisliniai popos, yra patys geriausi šunys visais atžvilgiais.

Anonimas

Anonimas portretas
Albinui - Facebooke seniai uždrausta prekyba gyvūnais.

Albinas

Albinas  portretas
Yra Facebook bus padarytos naujos grupes apie parduodamus gyvunus o visi šie portalai skelbimu nueis i pavesi ...

Koronavirus

Koronavirus portretas
COVID-19

aha

aha portretas
o tie kaciukai, kur yra soduose yra blogesni uz veiseju kates kazkuo? Kad negalima bus net ideti skelbimo, kad kas priglaustu, ir gyvunas nenudvestu is bado?

nuomonė

nuomonė portretas
Nemanau, kad tokie sprendimai yra geri. Mano manymu, įvedus tokius privalomus reikalavimus stipriai išaugs gyvūnų žudymas. Žmonės, kurie pagaili valkataujančio gyvūno, jį priglaudžia, ir paskiau ieško naujų namų-neturės tokios galimybės. Vadinasi, nebepriglaus. Girtuokliai (ir ne tik), kurie neprižiūri augintinių ir sulaukia jų pagausėjimo vietoj to, kad dovanotų, tiesiog užmuš. Net ir savo nereikalingą gyvūną-vietoj to, kad ieškotų naujų namų, tiesiog užmuš. Manau, kad tokia skelbimų kontrolė labai blogas sprendimas, kuris atims daug gyvybių.

Galerijos

Daugiau straipsnių