Quantcast

Griaunamas Vilniaus „Žalgirio“ stadionas

Pradėtas griauti apleistas ir nenaudojamas „Žalgirio“ stadionas Vilniuje. 

Jį nusipirkusi nekilnojamojo turto plėtros įmonė „Hanner“ beveik 8 hektarų teritorijoje rugpjūtį planuoja pradėti statyti 200 kambarių keturių žvaigždučių viešbutį, vėliau – verslo centrą, biurus ir administracinės paskirties pastatus.

Jie užims per 100 tūkst. kvadratinių metrų plotą. Šiuo metu greta stadiono, vietoje buvusios arenos, jau kyla gyvenamųjų namų kvartalas.

Artimiausiu metu bus pradėtas projektuoti dar vienas gyvenamasis kvartalas. Planuose yra ir 6 hektarų teritoriją užimsianti daugiau nei 2 tūkst. vietų požeminė stovėjimo aikštelė automobiliams.

Į visą projektą ketinama investuoti apie 200 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užpelkis

Užpelkis portretas
Tautos gėda. Pristatys pastatų, įrengs oranžinius šlagbaumus ir sudėlios užrašus "Rezervuota". Esame turginio mąstymo valstybė. Stadionas ar visuomenei skirtos nemokamos sporto aikštelės miesto centre kultūringose šalyse yra būtinybė, o pas mus garbingiausios vietos atitenka prekybcentriams ir "verslo centrams". O juk stadionas priklausė VISUOMENINEI organizacijai "Žalgirio sporto draugija". Kaip visuomeninis turtas tapo privačiu ? Draugijos pirmininku buvo Brazo parankinis V. Nėnius. Jis ir pardavė šį stadioną Šveicarijoje registruotai ruskių-litovcų įmonėlei, o po to jau ši fiktyviai jį perleido V. Romanovui. Padugnės valdo Lietuvą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių