Quantcast

Protestas dėl A. Navalno mirties: sulaikytas rusas, prie Rusijos ambasados išpylęs raudonų dažų

  • Teksto dydis:

Ant šaligatvio prie Rusijos ambasados Vilniuje jaunas rusas išpylė raudonų dažų, taip jis protestavo prieš Rusijos valdžią po opozicijos lyderio Aleksejaus Navalno mirties, pranešė policija.

Anot Policijos departamento, raudonos spalvos dažais apipiltas nedidelis plotas šaligatvio, esančio prie Rusijos ambasados Ukrainos Didvyrių gatvėje, pastebėtas penktadienį apie 16 val.

Įvykio vietoje sulaikytas Rusijos pilietis (gim. 1992 m.), kuris paaiškino, kad taip išreiškė protestą prieš Rusijos valdžią dėl A. Navalno mirties.

Pareigūnai surinko medžiagą dėl turto sugadinimo ar sunaikinimo.

Penktadienį paskelbus apie A. Navalno mirtį, apie pusė tūkstančio žmonių Vilniuje prie Okupacijų ir laisvės kovų muziejaus susirinko jo pagerbti.

Pagrindinis Rusijos opozicijos lyderis ir aršiausias prezidento Vladimiro Putino priešas A. Navalnas penktadienį mirė kalėjime, pranešė Rusijos federalinė įkalinimo įstaigų tarnyba.

Tarnybos paskelbtame pranešime teigiama, kad A. Navalnas, kuris turėjo atlikti 19 metų laisvės atėmimo bausmę dėl kaltinimų ekstremizmu, po pasivaikščiojimo pasijuto blogai ir prarado sąmonę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kremliaus dvokiantys autai

kremliaus dvokiantys autai portretas
Reikia sulyginti dažus su dažais ant Vanago paminklo. Gal tie patys teroristai?

Tfu

Tfu portretas
kacapas savus skriaudzia

KALANTA

KALANTA portretas
Gal gana rusam laizyt ?
VISI KOMENTARAI 59

Galerijos

Daugiau straipsnių