Quantcast

I. Molotkovas teisme išklojo, kodėl pabėgo su policijos automatu

  • Teksto dydis:

Vilniaus apygardos teismas antradienį pradėjo nagrinėti lapkričio pabaigoje iš policijos automobilio automatą pagrobusio Igorio Molotkovo baudžiamąją bylą.

Į bylą liudytojai nekviesti, taikomas sutrumpintas įrodymų tyrimas.

Savo kaltę pripažino

Kaltinamasis teisme pripažino savo kaltę.

„Pilnai“, – į teisėjos Aivos Survilienės klausimą, ar pripažįsta kaltę, atsakė I.Molotkovas.

Paklaustas, ar sutiks papasakoti įvykio aplinkybes, I.Molotkovas atsakė, kad viskas parašyta byloje, tačiau sutiko duoti parodymus.

I.Molotkovas pasakojo, kad lapkričio 19 dieną buvo vežamas į Vilniaus polikliniką rentgeno nuotraukai padaryti, nes Švenčionių policijos komisariate buvo susižalojęs šoną. Rentgeno nuotrauka nebuvo padaryta, medikai pasakė, kad pavojaus gyvybei nėra ir jis toliau gali būti areštinėje.

„Paprašiau pareigūnų išimti geležį, kuris viduje, bet jie atsisakė, jie tiesiog išvežė“, – pasakojo kaltinamasis.

Jis teigė negalįs paaiškinti, kodėl paėmė ginklą.

„Išėjo pareigūnė, nežinau, kas man pasidarė. Nežinau, kaip paaiškinti, pasiėmiau tą ginklą. Tuo metu priėjo pareigūnė. Pasakiau, kad sėstų į mašiną, jeigu būtų sėdusi, būčiau paprašęs nuvežti namo“, – sakė I.Molotkovas. Jis teigė policininkei pasakęs, kad ginklas užtaisytas.

Vyras tikino, kad labai gailisi dėl savo poelgio, jeigu policininkai būtų atvykę į teismo posėdį, atsiprašytų jų.

Kaltinamasis sakė, kad po įvykio kitą rytą jis būtų grąžinęs ginklą policijai.

Prašė užvažiuoti namo

„Aš tiesiog norėjau nuvažiuoti namo ir susirinkti daiktus, kiek kartų mane suimdavo dėl administracinio arešto, prašiau užvažiuoti namo niekas neklausė“, – teisinosi I.Molotkovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Automatų aplinkui darosi vis daugiau. Jau mūsų valdantieji ginkluoja silpnapročius ne tik Ukrainoje, bet ir Lietuvoje. Štai liūdni faktai. Trečiadienį Lietuvos kariuomenė perduos Šaulių sąjungai 500 vnt. automatinių šautuvų AK-4MT. Tuo tarpu neseniai Lietuvoje išspausdintas interviu su Šaulių sąjungos veikėju, atsargos majoru, Albertu Daugirdu apie tai, ką daryti su kolaborantais (išmetant juos nuogus iš automobilių viešoje vietoje) ir kaip efektyviai bauginti kolaborantų žmonas ir vaikus. (Tekstas parengtas, bendradarbiaujant su Šaulių sąjunga (www.sauliusajunga.lt).)​ Civilizuotame pasaulyje žmonės, kurstantys terorizuoti moteris ir vaikus, yra sodinami. Mūsų krūmuose tokie kurstytojai yra ginkluojami. Neteisingai išsirinkome valdžią. Rinkime šįkart kitaip. Daugiau apie tai: guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių