Quantcast

Oro uoste siautėjo girtas kazachas: sulaikytas pasieniečiams dar ketino sušokti striptizą

  • Teksto dydis:

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė agresyvų alkoholio padauginusį Kazachstano pilietį, turintį laikiną leidimą gyventi Lietuvoje. Jam neleista išskristi į Stambulą.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos duomenimis (VSAT), ketvirtadienio vakarą Vilniaus oro uoste pasienio pareigūnai dėl agresyvaus ir chuliganiško elgesio sulaikė neblaivų vyrą, kuris turėjo skristi į Stambulą Turkijoje.

Praėjęs pasienio patikrą, užsienietis neatsispyrė restoranų ir „duty free“ parduotuvių pagundoms. Laukdamas įlaipinimo į lėktuvą, svaigalų padauginęs kazachas pradėjo agresyviai elgtis, kabinėtis prie kitų keleivių. Atiminėjo iš jų daiktus, plūdo bjauriausiais žodžiais. Užsienietis akivaizdžiai buvo girtas.

Pasieniečiai neadekvačiai besielgiantį vyrą sulaikė. Chuliganas buvo pristatytas į VSAT tarnybines patalpas. Tačiau tai jo nesustabdė – ten jis daužė duris, konekveikėsi, netgi ketino pasieniečiams pademonstruoti striptizą. Paaiškėjo, jog šis nuo alkoholio smarkiai apsvaigęs vyras – 35-erių Kazachstano pilietis turi leidimą laikinai gyventi Lietuvoje.

Į Stambulą susiruošusiam tokios būklės kazachui išskristi neleista. Vėliau sulaikytąjį pasieniečiai perdavė į oro uostą atvykusiems policijos pareigūnams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ideja

Ideja portretas
Kriminalizuoti alkoholį...

Anonimas

Anonimas portretas
jis turėtu streptiza šokt tiem kas leido lietuvoje gyvent.

skiep

skiep portretas
leidimo gyvent Lietuvoj zinoma nepanaikins? Migracijos depart. labai myli rusakalbi sbroda is buvusios sssr.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių