Pereiti į pagrindinį turinį

Policija rengiasi automobilių spūstims prieš „Žalgirio“ arenos atidarymą

2011-08-18 15:48 diena.lt inf.
Preliminariais skaičiavimais, ketvirtadienį į Nemuno saloje vyksiantį iškilmingą „Žalgirio“ arenos atidarymą gali plūstelėti apie 15 tūkst. žmonių.

Tvarką Nemuno salos prieigose rengiasi organizuoti gausios policijos pareigūnų pajėgos. Eismas karaliaus Mindaugo prospektu ribojamas jau nuo 14 val.

„Rugpjūčio 18 dieną 19 val. vyks naujosios „Žalgirio“ arenos atidarymo šventė ir draugiškos krepšinio rungtynės tarp Lietuvos ir Ispanijos rinktinių. Pirmą kartą mieste vyksiančiam tokio masto renginiui prireiks visų tarnybų susitelkimo, kauniečių bei miesto svečių supratingumo“, - teigiama Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime.

Siekiant išvengti automobilių spūsčių ir automobilių statymo problemų, policija siūlo žiūrovams savo transporto priemones palikti prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ stovėjimo aikštelėje ir Karaliaus Mindaugo prospekte.

„Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelės 4-asis aukštas bus rezervuotas lankytojams, turintiems bilietus į „Žalgirio“ arenos atidarymo šventę. Į šį aukštą bus įleidžiami tik bilietus turintys vairuotojai.

Į arenos aikštelę bus galima įvažiuoti tik su leidimais per Karaliaus Mindaugo prospekto – Kaunakiemio gatvės sankryžą. Karaliaus Mindaugo prospekte, šalia A.Mickevičiaus gatvės esantis įvažiavimas į salą bus skirtas tik pėstiesiems.

Viešojo transporto autobusams bus rezervuota Karaliaus Mindaugo atkarpa ties „Žalgirio“ arena. Žiūrovams savo automobilių nebus galima statyti Nemuno saloje, šalia arenos esančioje aikštelėje.

Nuo 14 val. bus ribojamas greitis Karaliaus Mindaugo prospekte, patruliuos sustiprintos policijos pareigūnų pajėgos. Nuo ryto „Akropolio“ aikštelėje jau pastatytas specialia įranga aprūpintas policijos štabo autobusas, iš šios vietos rengiamasi vadovauti gausioms pareigūnų pajėgoms.

Ketvirtadienį Kauno autobusai ir troleibusai kursuos įprastu darbo dienų eismo tvarkaraščiu, todėl policija žmones kviečia į renginį atvykti visuomeniniu transportu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų