Pereiti į pagrindinį turinį

Rusų turistams jūra iki kelių

2011-08-21 14:08 diena.lt inf.
Jie taško pinigus pluoštais ir kibirais užsako kokteilius naujai sutiktoms gražuolėms.

Jie taško pinigus pluoštais ir kibirais užsako kokteilius naujai sutiktoms gražuolėms. Laikraščio "Paris Match" žurnalistė apsilankė Pietų Prancūzijos Pampelonos paplūdimyje "Nikki Beach", kur karaliauja rusų turistai.

Keistų klausimų lavina

Į paplūdimį atėjusią moterį įdėmiai ir gana ilgai nužiūrinėjo keli vyrai. Pagaliau Antonas, beveik dviejų metrų ūgio raumenų kalnas, ryžosi išsakyti viską, ką mano.

"Tu ką, neturi pinigų? Kodėl neavi aukštakulnių? Neturi, už ką jų nusipirkti?" – bėrė klausimus kietuolis sutrikusiai moteriškei.

Kai ji paaiškino, kad neavi aukštakulnių vaikščiodama per smėlį, visa kompanija plyšo iš juoko. Antonas apkabino ją ir pakvietė prieiti arčiau. Jauniausias, Daniilas, iš karto sugalvojo moteriškei pravardę – basakojė. Pabiro daugiau klausimų, iš jų bene netikėčiausias buvo: "Kodėl nepersidažai į blondinę?"

Bijo V.Putino rūstybės

Antonas papasakojo savo istoriją. Gimė Maskvoje, augo be skatiko, bet dabar jis su dviem broliais ir trim seserimis gyvena kaip princai. Jis susikrovė turtus kelių statybose.

Šis vyras turi vieną dievą – pinigus. Kiekvieną vasarą jis traukia prie Viduržemio jūros ir keliauja tuo pačiu maršrutu: išsinuomoja 60 m ilgio jachtą, plaukia į Sardiniją, paskui – į San Tropezą, o iš ten – į Ibisos salą arba Graikiją, kur visa kompanija siaučia.

Antonas papasakojo žurnalistei, kad dieną prieš tai naktiniame klube paliko 110 tūkst. eurų (380 tūkst. litų), bet vėliau liepė laikraštyje paminėti perpus mažesnę sumą, nes kitaip "Vladimiras Putinas paprašys tautiečių elgtis kukliau lankantis Prancūzijoje".

Kas daugiau išleis

Sumokėję 7350 eurų (25 tūkst. litų) bare ir 2700 eurų (9300 litų) už pietus, vyrai 23 val. vėl susitiko restorane vakarienės. Su jais atėjo trys moterys, pirmą kartą sutiktos vos prieš pusvalandį. Viena jų jau mojavo "Hermès" rankinuku iš juodos krokodilo odos. "Tontonas" – ji nesugebėjo įsiminti vardo Antonas – nupirko šį kelių mėnesių rankų darbo rankinuką už 3100 eurų (10,7 tūkst. litų).

Už drabužių ir aukštakulnių šie vyrai mato ne moterį, o kainą. Jie apskritai elgiasi taip, lyg moterų išvis šalia nebūtų. Bet "Tontonas" pagaliau prisiminė, kad po vakarienės atėjo laikas šokiams ant stalo. Jis parodė ženklą apsaugininkui, ir šis pakėlė moteris ant stalo.

Sumokėję už vakarienę beveik 7 tūkst. eurų (24 tūkst. litų), visi patraukė į klubą "Caves du Roy". Čia žmonės ateina ne išgerti ir pasilinksminti, o ginti savo šalies garbę ir prestižą, vaišindami visus aplinkinius šampanu. Tądien Rusijai buvo sunku, ją nuo pat pradžių lenkė Malaiziją. 2.30 val. tampa aišku: Malaizija įveikė Braziliją ir Dubajų, per keletą valandų ištaškiusi 450 tūkst. eurų (1,5 mln. litų).

Pernai šie malaiziečiai žaidė "kas daugiau išleis" su viešbučių tinklo paveldėtoja Paris Hilton, irgi nugalėjo ir padovanojo jai devynių litrų butelį šampano "Perrier-Jouët Belle Epoque 1999" už 100 tūkst. eurų (345 tūkst. litų).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų