Pereiti į pagrindinį turinį

Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 23 d.)

2024-10-23 05:00
DMN inf.
Freepik.com nuotr.

AVINAS. Diena bus gera, jeigu galėsite pakankamai laiko praleisti su šeima arba tiesiog per daug negalvoti apie darbą ir mėgautis asmenine erdve. Tikėtina, išleisite pinigų namų komfortui.

JAUTIS. Galimi pasikeitimai visuomeninėje veikloje arba asmeninių santykių srityje. Aktyviau bendrausite su draugais ar giminaičiais. Seksis megzti reikalingus ryšius. Jeigu norite ką nors išsiaiškinti ir suderinti, neatidėliokite.

DVYNIAI. Turėtų pavykti susitarti dėl konkrečių praktinių reikalų, finansinių sąlygų, atsiskaitymų, tiekimo, nuomos. Jausitės ramiai ir patogiai, kad ir kur būtumėte.

VĖŽYS. Kils kūrybinių idėjų, pajusite troškimą įgyvendinti drąsius užmojus. Didelės pagalbos ar moralinio palaikymo sulauksite iš artimo žmogaus arba jūsų talento gerbėjo. Labai rūpės vaikų poreikiai.

LIŪTAS. Galite pasijusti kiek pavargę, apnikti kasdienių rūpesčių. Kai kuriose srityse reikalai ims gerėti, tačiau tik tuo atveju, jeigu draugiškai pasikalbėsite su artimais žmonėmis.

MERGELĖ. Savo dėmesiu jus gali nudžiuginti senas draugas. Nesunkiai rasite sąjungininkų, bendraminčių. Geras metas sudaryti sutartis ir atlikti veiksmus, reikalaujančius atsakingo požiūrio ir išmanymo.

SVARSTYKLĖS. Ilgalaikės jūsų pastangos gali būti įvertintos. Tikėtini pokyčiai profesinėje srityje. Atsiras daugiau noro darbuotis savo ir kitų labui. Gali būti ir turiningų pramogų.

SKORPIONAS. Tikriausiai mėginsite įtvirtinti kai kurias pažintis, išnaudoti atsivėrusias galimybes. Galite užmegzti reikšmingą pažintį per pobūvį, reprezentacinį renginį. Iš užsienio gali pasiekti svarbi informacija.

ŠAULYS. Tikriausiai aplinkybės arba kiti žmonės privers pasirūpinti sudėtingais klausimais. Galbūt nuriedės akmuo nuo širdies, nes pagaliau išsispręs projekto, skolos ar kitokie finansiniai klausimai.

OŽIARAGIS. Kokiai nors veiklai jus gali įkvėpti draugai, partneriai. Arba su jų pagalba savyje gebėsite rasti naujų jėgų, sugebėjimų, kurie padės spręsti nelengvas problemas.

VANDENIS. Galite susitarti dėl aktualaus darbo, užsakymo. Atsiras galimybė užsitikrinti didesnį stabilumą, pajamas. Galbūt jums padės giminaičiai, seni draugai ar kolegos.

ŽUVYS. Aktualios bus kelionės, tarptautiniai renginiai. Galimi pokalbiai su įtakingais, solidžiais žmonėmis, rimti pasiūlymai. Būkite pasirengę prisiimti atsakomybę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų