Daržovių ir grybų troškinys su bulvėmis Pereiti į pagrindinį turinį

Daržovių ir grybų troškinys su bulvėmis

2014-08-25 07:50
jokuboreceptai.lt
Daržovių ir grybų troškinys su bulvėmis
Daržovių ir grybų troškinys su bulvėmis / Shutterstock nuotr.

Greitas ir studentiškai originalus su lupenomis virtų bulvių receptas.

Sudėtinės dalys:

Grietinė, 2 v. šaukštai

Bulvės, 6 vnt.

Grybai, 200 g

Morkos, 2 vnt.

Česnakas, 3 v. šaukštai

Svogūnas, 1 vnt.

Raudonoji paprika, 1 vnt.

Druska, pagal skonį

Petražolės, pagal skonį

Sojos padažas, pagal skonį.

Gaminimas

Bulves su lupenomis bei nuluptas morkas įdedame į pasūdytą verdantį vandenį.

Smulkiomis juostelėmis supjaustome raudonąją papriką. Susmulkiname svogūną.

Į įkaitintą keptuvę pilame šiek tiek aliejaus, suberiame svogūną ir keletą minučių pakepiname.

Iš puodo su bulvėmis išimame morkas ir supjautome smulkiomis juostelėmis. Morkas ir raudonąją papriką dedame į keptuvę. Nuolat maišome troškinamas daržoves.

Nuplauname konsevuotus grybus ir sudedame į keptuvę prie daržovių. Pagardiname druska, pipirais, čili prieskoniais, petražolėmis bei šlakeliu sojos padažo. Į grybų ir daržovių troškinį dedame du šaukštus grietinės ir vieną šaukštą pomidorų padažo. Maišome ir paliekame uždengus keletai minučių.

Nulupame bulves ir kartu su daržovėmis tiekiame ant stalą!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra