Pereiti į pagrindinį turinį

Kalakutienos troškinys su kava

2014-11-15 09:00
Lsveikata.lt
Kalakutienos troškinys su kava
Kalakutienos troškinys su kava

Troškinius dažniausiai gaminame su įvairiais prieskoniais, o ar kada bandėte pagardinti kava? Puikus kalakutienos receptas su kavos aromatu.

Reikės:

500 g kalakutienos filė,

2 šaukštų sviesto,

2 šaukštų aliejaus,

2 svogūnų,

100 ml raudonojo sauso vyno,

100 ml stiprios kavos,

200 g pomidorų tyrės,

1 arbatinio šaukštelio cukraus,

1 arbatinio šaukštelio džiovintų čiobrelių,

druskos ir juodųjų pipirų.

Puode išlydykite sviestą ir supilkite aliejų. Smulkintus svogūnus suberkite į puodą ir kaitinkite kol pasidarys permatomi. Sudėkite mažais gabalėliais pjaustytą mėsą ir ją kepinkite. Pamažu supilkite vyną. Kavą ir pomidorų tyrę. Pagardinkite cukrumi, druska, juodaisiais pipirais ir čiobreliais. Troškinkite pusvalandį ant silpnos ugnies. Patiekite su virtais ryžiais. Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų