Pereiti į pagrindinį turinį

Makaronai su voveraitėmis (receptas)

2013-08-28 17:00
Makaronai su voveraitėmis (receptas)
Makaronai su voveraitėmis (receptas) / Shutterstock nuotr.

2 porcijoms reikės:

  1.     300 g voveraičių,
  2.     pusės svogūno galvos,
  3.     2 skiltelių česnako,
  4.     100 g baltojo sauso vyno,
  5.     200 ml neriebios grietinėlės,
  6.     200 g makaronų,
  7.     druskos ir pipirų – pagal skonį.

Kol užverda vanduo makaronams, nuvalykite voveraites, didesnes supjaustykite per pusę. Kubeliais supjaustytą svogūną pakepinkite aliejuje. Sudėkite į jį voveraites ir česnaką. Ant stiprios ugnies pakepinkite keletą minučių, o po to supilkite vyną. Užvirus vandeniui suberkite makaronus ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant etiketės. Kai grybuose išgaruoja vynas, supilkite grietinėlę. Po kelių minučių pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Išvirusius makaronus sudėkite į lėkštę, ant jų supilkite voveraičių padažą, papuoškite baziliko lapeliais. Skanaus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų