Pereiti į pagrindinį turinį

Marinuoti baravykai

2013-09-11 12:40
shutterstock.com

Reikės:

    šviežių baravykų,
    marinatui (1 litrui vandens):
    2 šaukštų cukraus,
    4 šaukštelių druskos,
    3 šaukštelių 9 proc. acto,
    3 skiltelių česnako,
    gvazdikėlio, kelių juodųjų ir kvapiųjų pipirų, lauro lapo.

Nuvalytus ir nuplautus grybus supjaustykite, užpilkite vandeniu ir užvirkite, vandenį nupilkite, nuplaukite po tekančiu vandeniu ir antrą kartą užpilkite vandeniu. Užvirus nugraibykite putas ir virkite 20-30 min. Po to vandenį nupilkite, supilkite į kiaurasamtį ir palikite, kad vanduo visiškai nuvarvėtų.

Po to grybus sudėkite į marinatą (be acto), užvirus jam dar pavirkite 5 min. supilkite actą ir nukelkite nuo ugnies. Į sterilius stiklainius dėkite grybus, užpilkite marinatu. Užvakuokite ir apdengę antklode palikite, kol atvės. Skanaus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų