Nors toks patiekalas gana lengvas, tačiau svarbus šalavijo (čijos) sėklų ir augalinio pieno santykis, taip pat svarbu iškart maišyti, kad nesušoktų į gumulus. Maišyti ir papildomai pilti pieno greičiausiai teks kelis kartus, nes šalavijo sėklos labai geria skystį.
Jums reikės (1 porcijai):
2 šaukštų šalavijo sėklų
pusės puodelio augalinio pieno
1 šaukšto saldiklio (agavos nektaro arba klevų sirupo)
aviečių ar kitokių uogų (tinka šaldytos)
Kaip gaminti. Viską sumaišykite, palikite pastovėti ir po kelių minučių dar kartą permaišykite, galima laikyti šaldytuve ir suvartoti per savaitę. Į pusryčių dubenėlį sukrėskite pudingą, ant viršaus pjaustykite banano, pabarstykite aviečių, taip pat galima apibarstyti kakavos pupelėmis arba šokolado gabaliukais.
Skanaus!
Naujausi komentarai