Raugintų kopūstų sriuba Pereiti į pagrindinį turinį

Raugintų kopūstų sriuba

2015-01-28 15:30 diena.lt inf.
Raugintų kopūstų sriuba
Raugintų kopūstų sriuba / Shutterstock nuotr.

Vieni mėgsta košes, treti mėsos patiekalus, kiti – sriubas. O kaip sriuba su mėsa? Ne per daug sunkus ir maloniai sušildantis patiekalas vėsiam žiemos vakarui.

Reikės:

Juodųjų pipirų,

4 lauro lapelių,

1 morkos,

1 svogūno,

500 gramų kiaulienos šonkauliukų,

300 g raugintų kopūstų,

druskos,

prieskonių.

Paruošimo būdas

Į verdantį vandenį sudedame susmulkintus šonkauliukus, druską, pipirus, prieskonius, lauro lapus ir verdame apie 30 min. Tada dedame susmulkintą svogūną, sutarkuotą morką ir raugintus kopūstus. Verdame dar apie 30 min. Valgome su bulvėmis, išvirtomis su lupenomis. Galima paskaninti grietine.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra