Pereiti į pagrindinį turinį

Sumuštiniai su keptais obuoliais ir virta vištiena (receptas)

2013-06-05 12:30
Sumuštiniai su keptais obuoliais ir virta vištiena (receptas)
Sumuštiniai su keptais obuoliais ir virta vištiena (receptas) / Shutterstock nuotr.

Populiaraus interneto naujienų portalo kaunodiena.lt skaitytojas ir jaunasis kulinaras Paulius Strasevičius šiandien siūlo pasigaminti gardžių sumuštinių, kuriems reikės:

Kelios mėgstamos duonos riekutės,
1 didelio obuolio,
šaukšto garstyčių,
šaukšto majonezo,
100 g vištienos filė,
kelių salotų lapų,
5–6 vyšninių pomidorų,
druskos, pipirų.

Keptuvėje paskrudinti duoną, aptepti vieną pusę majonezu, uždėti po salotos lapą. Tuo metu puode su vandeniu 15–20 min. verdama vištiena, o orkaitėje, įkaitintoje iki 18 laipsnių, 5 min. kepamos nulupto ir supjaustyto obuolio riekutės, išdėliotos skardelėje ant sviestinio popieriaus.

Išvirtą vištieną supjaustyti, pavyzdžiui, juostelėmis ir išdėlioti ant sumuštinio su salota. Ant viršaus dėti iškepusias obuolio riekutes ir pomidorų puseles.

Turite mėgstamą receptą? Dažnai tenka gaminti? Siųskite savo receptus su nuotraukomis el. pašto adresu: [email protected].

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų