Pereiti į pagrindinį turinį

Tradicinė žemaitiška cibulienė

2014-12-23 16:00
Tradicinė žemaitiška cibulienė
Tradicinė žemaitiška cibulienė

Reikės:

1 didesnės silkės,

3-4 svogūnų,

2 šaukštų acto,

žiupsnio pipirų

Gaminimas:

Silkę storai suvyniokite į kepimo popierių ar foliją ir kepkite ant žarijų. Prapjaukite, išimkite kaulus, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į virintą atvėsintą vandenį. Palaikykite taip porą valandų. Į žuvies sultinį pridėkite supjaustyto svogūno, pipirų. Taip pat įpilkite acto. Valgykite su karštomis neluptomis bulvėmis arba žirnių koše. Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų