Pereiti į pagrindinį turinį

Traškus česnakinis bulvių troškinys

2015-09-08 14:15
DMN inf.
Shutterstock nuotr.

Prasidėjus rudeniui, mėgaujamės daržo gėrybėmis. Šį kartą gaminame bulvių troškinį su česnako prieskoniu.

Reikės (4 porcijoms)

1 kg bulvių,

didelio svogūno,

6 česnako skiltelių,

120 g sviesto,

1 šaukštelio rozmarinų,

1 šaukštelio čiobrelių,

1 šaukštelio kmynų,

druskos pagal skonį,

grietinėlės (paskaninti).

Paruošimo būdas

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C temperatūros. Supjaustykite bulves itin plonais griežinėliais ir sudėkite į kepimo formą. Kas 3 ar 4 griežinėlius įdėkite svogūno ir plonais griežinėliais pjaustyto česnako. Apibarstykite bulves druska, rozmarinais, čiobreliais ir kmynais. Išlydykite sviestą ir užpilkite ant bulvių. Kepkite orkaitėje apie 1–1,5 val., priklausomai nuo bulvių kietumo. Patiekite su grietinėle.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų