Vegetariški indiški blyneliai Pereiti į pagrindinį turinį

Vegetariški indiški blyneliai

2014-03-25 12:24 diena.lt inf.
Bulviniai blynai
Bulviniai blynai / Shutterstock nuotr.

Ar kada esate ragavę indiško maisto? Jei taip, tuomet be abejonės žinote, kad indai mėgta aštrius prieskonius. Mūsų siūlomi blyneliai - taip pat aštrūs, tačiau labai skanūs.

Reikės:
2 svogūnų
4 virtų bulvių
Smulkinto fetos sūrio
1 stiklinės žirnelių (šaldytų)
1 šaukšto tarkuoto imbiero
Ketvirčio arbatinio šaukštelio čili miltelių
1 šaukšto kuminų
2 šaukštų džiuvėsėlių
4 šaukštų miltų
1 saujos petražolių arba kalendros
Druskos
Aliejaus kepimui

Bulves išvirkite ir kuo smulkiau sutrinkite. Į bulvių masę sudėkite smulkintus svogūnus, kapotas petražoles (arba kalendrą), žirnelius ir likusius ingredientus (išskyrus feta sūrį). Viską gerai išmaišykite ir įkaitintoje keptuvėje suformuokite blynelius. Kai blyneliai gražiai paruduos iš abiejų pusių - ištraukite juos ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius. Prie šiltų blynelių patiekite smulkintą feta sūrį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra