Puoselėdami savo sveikatą, jokiu būdu negalime pamiršti ir visavertės mitybos. Kruopos, vaisiai, daržovės, kartais mėsos. Tačiau būtinai, nors kartais į meniu turite įtraukti ir žuvies. Taigi, siūlome jums nesudėtingą receptą – žuvį su garstyčiomis.
Reikės
0,5 kg jūros lydekos ar kitos mėgstamų žuvų,
1 valgomojo šaukšto garstyčių,
maltų juodųjų pipirų,
saujos krapų,
1 citrinos,
druskos.
Paruošimo būdas
Žuvies filė supjaustyti gabaliukais (maždaug 3x8 cm). Lydeką įtrinti druska ir pipirais, aptepti iš apie jų pusių garstyčiomis. Sudėti į kepimo indą ir apšlakstyri citrinos sultimis. Ant viršaus užbarstyti susmulkintų krapų. Kepti orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).
Naujausi komentarai