Žuvis su garstyčiomis Pereiti į pagrindinį turinį

Žuvis su garstyčiomis

2015-01-24 09:00 diena.lt inf.
Žuvis su garstyčiomis
Žuvis su garstyčiomis / Shutterstock nuotr.

Puoselėdami savo sveikatą, jokiu būdu negalime pamiršti ir visavertės mitybos. Kruopos, vaisiai, daržovės, kartais mėsos. Tačiau būtinai, nors kartais į meniu turite įtraukti ir žuvies. Taigi, siūlome jums nesudėtingą receptą – žuvį su garstyčiomis.
 

Reikės

0,5 kg jūros lydekos ar kitos mėgstamų žuvų,

1 valgomojo šaukšto garstyčių,

maltų juodųjų pipirų,

saujos krapų,

1 citrinos,

druskos.

Paruošimo būdas

Žuvies filė supjaustyti gabaliukais (maždaug 3x8 cm). Lydeką įtrinti druska ir pipirais, aptepti iš apie jų pusių garstyčiomis. Sudėti į kepimo indą ir apšlakstyri citrinos sultimis. Ant viršaus užbarstyti susmulkintų krapų. Kepti orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra