Pereiti į pagrindinį turinį

Lengvas kriaušių pyragas

2009-09-30 23:59
DMN inf.

Rudens receptas

125 g miltų,

0,5 pakelio kepimo miltelių,

125 cukraus,

50 g tirpinto sviesto,

2 kiaušiniai,

250 ml pieno,

2–3 didelės kriaušės,

mėgstamų priedų – šokolado pinigėlių ar kokoso drožlių,

vanilinio cukraus.

Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir cukrų. Į šį mišinį paeiliui pilti (geriausia – maišant elektriniu plaktuvu) sviestą, kiaušinių trynius, pieną, iki standžių putų išplaktus kiaušinio baltymus. Kepimo formą ištepti riebalais, į ją supilti pusę tešlos, tuomet suberti smulkiai supjaustytas nuluptas kriaušes, ant jų – kokoso drožles ar šokoladą, juos padengti likusia tešlos dalimi. Kepti iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35–40 min. Dar karštą apibarstyti vaniliniu cukrumi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų