Pereiti į pagrindinį turinį

Sveiko maisto avantiūra prasideda

2009-06-30 23:59
Didvyriai: Mantas ir Aušra mėnesį maitinsis sveikai ir aprašys savo patirtį dienoraštyje.
Didvyriai: Mantas ir Aušra mėnesį maitinsis sveikai ir aprašys savo patirtį dienoraštyje. / Tomo Raginos nuotr.

Ar laikytis griežtų gydytojų rekomendacijų ir maitintis sveiku maistu – užduotis, kurią įveikti gali tik patys medikai, užsigrūdinę sveikuoliai, kosmonautai, sportininkai ir kitų ekstremalių profesijų atstovai. Ar iš subalansuoto maisto gaunamų medžiagų pakanka nesibaigiančio streso ratu bėgančiam šiuolaikiniam žmogui? Ar sunku dirbant intensyvų protinį darbą organizmą alinti dar vienu stresu – keičiant mitybos įpročius?

Skaitydami medikų rekomendacijas veikiausiai sau uždavėte bent vieną šių klausimų. O gal ir patys seniai ketinote pradėti sveikesnį gyvenimą, tik niekaip nedrįsote ir nesiryžote? Tuomet portale www.kaunodiena.lt prasidėjusi Sveiko maisto avantiūra – kaip tik jums.

Du "Kauno dienos" žurnalistai – Aušra ir Mantas – savo kailiu (tiksliau, skrandžiu) išbandys, ką reiškia maitintis pagal griežtas gydytojų rekomendacijas. Visą mėnesį jiems maistą ir mitybos rekomendacijas tieks www.sveikasmaistas.lt. Keturių vaikų mama Aušra ir buriavimo entuziastas Mantas savo ruožtu kasdien rašys dienoraštį apie savo patyrimus ir kvies diskutuoti sveikos mitybos temomis visus portalo lankytojus.

Pirmuosius žurnalistų išbandymus ir įspūdžius galite sužinoti jau dabar, užsukę į portalą www.kaunodiena.lt.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų