Pereiti į pagrindinį turinį

Tikslas – susigrąžinti šunį

2012-05-16 23:59

Aristokratai pasirinkdavo mirti skurde, bet netiesdavo rankos išmaldai. Šiuolaikiniai žmonės materialinės paramos prašo anaiptol ne vien užklupti sunkių sveikatos problemų ar netekę stogo virš galvos. Antai vienas amerikietis desperatiškai bando iš buvusios draugės atgauti šunį ir internete prašo žmonių paaukoti 20 tūkst. dolerių, kad galėtų sumokėti teisininkams.

"Knuckles pagrobė mano buvusi mergina, o išlaidos teisininkams, kad jį atgaučiau, įvarys mane į bankrotą", – aukų rinkimo portale http://www.indiegogo.com/rescueknux teigia niujorkietis Craigas Dershowitzas.

Jis savo buvusią draugę kaltina pabėgus į Kaliforniją su šunimi, kurį jis labai myli ir laiko savo "sūnumi". "Ryšys toks pats stiprus kaip vaiko ir tėvo", – tvirtina vyras.

C.Dershowitzas teigia jau išleidęs 30 tūkst. JAV dolerių, bet kadangi jo buvusi draugė "teikia vieną tuščią ieškinį po kito", prie šuns globos jis vis dar nepriartėjo.

Norėdamas paskatinti žmones aukoti, jis mainais siūlo virtualų apkabinimą tiems, kurie paaukos 10 dolerių, nemokamą įėjimą į naktinį klubą, kurio durininku jis dirba, tiems, kurie skirs 100 dolerių, ir grafitų tiems, kurie nepagailės 10 tūkst. dolerių.

Vyras aukas ketina rinkti dar mėnesį. Per pastarąją savaitę jam paaukotas 881 doleris.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų