Pereiti į pagrindinį turinį

Trikampiai su tunais

2009-11-17 23:59
DMN inf.
Trikampiai su tunais
Trikampiai su tunais / DMN archyvo nuotr.

Rudens receptas

0,5 kg sluoksniuotos bemielės tešlos,

apie 200 g lydyto sūrelio,

apie 200 g konservuotų tunų savo sultyse,

1 trynys,

raudonėlių, druskos, pipirų.

Tunus nuvarvinti, sukrėsti į dubenį, ten pat sudėti lydytą sūrelį, suberti raudonėlius, druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti. Įdaro dėti ant tešlos trikampėlių ir sulenkti, prieš tai tešlos kraštelius patepus tryniu. Galiausiai tryniu aptepti ir pačius trikampėlius, pašauti į iki 200 C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15–20 min.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų