Pereiti į pagrindinį turinį

Tuno ir pomidorų troškinys

2009-07-29 23:59
DMN inf.

Vasaros receptas

1 svogūnas,

2 česnako skiltelės,

2 šaukštai aliejaus,

4 pomidorai,

1 lauro lapas,

200 g ryžių,

konservuoto tuno savo sultyse,

po 0,5 šaukštelio čiobrelio ir raudonėlio,

250 ml mėsos sultinio,

druskos, pipirų.

Svogūną ir česnaką smulkiai sukapoti, apkepti įkaitintame aliejuje. Pomidorus susmulkinti, sukrėsti į keptuvę su česnakais ir svogūnais, suberti prieskonius ir supilti sultinyje šiek tiek apvirtus ryžius. Uždengus dangčiu patroškinti, kol ryžiai bus tinkamo minkštumo, tuomet sukrėsti nuvarvintą tuną, ištraukti lauro lapą, paskaninti druska ir pipirais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų